Liviu Dragnea a anunţat că şi-a creat partid, pornind astfel pe drumul altor foşti şefi ai PSD. Chiar din numele formaţiunii, Alianţa pentru Patrie, reiese că va avea un mesaj naţionalist şi urmăreşte să rupă din electoratul social-democrat.

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD în perioada octombrie 2015 – mai 2019, a revenit în spaţiul public prin intermediul unui interviu la televiziunea Realitatea PLUS, unde a lansat numeroase atacuri la adresa lui Klaus Iohannis şi a PSD, a susţinut ideea implicării anumitor şefi de servicii de informaţii în politica românească, însă a vorbit şi de partidul pe care îl va susţine astfel încât să crească şi fie o alternativă la formaţiunea condusă de Marcel Ciolacu.

„Nu este un partid naţionalist, nu este un partid radical, nu este un partid xenofob, nu este un partid anti-european sau anti-atlantic. Dimpotrivă”, a declarat Dragnea, care nu a dat date concrete despre Alianţa pentru Patrie, formaţiune de a cărei înfiinţare s-a ocupat Codrin Ştefănescu (fost secretar general adjunct al PSD). Prin mesajele sale, Liviu Dragnea a lăsat de înţeles că va fi promovat un discurs privind importanţa economiei româneşti, a firmelor autohtone, a valorilor creştine şi a autonomiei liderilor politici. Aşadar, mesaje cu tentă naţionalistă.

Integral pe AdevărulComentarii

Sansa porcului de Craciun! Sansa porcului de Craciun!

21 septembrie 2021 10:39

Și ce puii mei ecce rău cu tenta asta naționalistă?I State mai naționaliste ca Statele Unit, Israel, Marea Britanie sau Germania. nu se egzistă. In fond, ecce state cu scaun la cap, care se îngrijesc de binele popoarelor lor. Pe măsură ce altor state, cum ecce Românica, nu le pasă de binele boboarelor lor, cele de mai înainte au grijă și de cele din urmă, dar conform devizei fostului președinte Trump, „Hamerica first!” Dacă mai rămâned ceva, le lăsăm și lor cât să nu moară subit...

21 septembrie 2021 10:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.