Consilierul onorific al premierului pe probleme de Sănătate, Nelu Tătaru, a afirmat, luni seară, că România tot numără paturile de ATI pentru bolnavii de coronavirus fără a face nimic pentru a nu umple aceste paturi.

Tătaru reclamă faptul că încă se bagatelizează tot ce înseamnă pandemie, în timp ce alte state au ajuns la rate de vaccinare de până la 80%. Tătaru afirmă că multe state europene se tem că românii şi bulgarii ar putea perpetua pandemia, iar în acest context restricţiile nu vor întârzia să apară.

Nelu Tătaru s-a referit, luni seară, la Digi 24, la paturile ATI pentru bolnavii de coronavirus: „Numărăm paturile, dar fără să facem nimic să nu umplem aceste paturi”.

Integral pe UniversulComentarii

DIICOT: Problema noastra e ca alde Tătaru & Comp.(-licii lui) s-au RDICALIZAT în ultimul stadiu si se comporta ca atare (ca Talibanii si ca ISIS, n.n.) si noi nu reusim sa aflam ce saituri frecventeaza ei, de au ajuns în halul asta fara de hal, si nici unde îsi au taberele de antrenament si Mulahii, ca daca am afla, am putea initia un atac cu drone si i-am neutraliza ca pe Bin Laden în doi timpi si trei miscari...

22 septembrie 2021 1:10

Vorba ceea: prostul dacă nu-i fudul, nu e prost destul! Din păcate, se egzistă și spălații pe creeier de propaganda vaxxerilor, care sunt în stare să sară în foc, convinși fiind că vaxcinurile ARN mesager îi pot chiar ignifuga!!!

22 septembrie 2021 0:21

@Băi găozare, ca să discuți cu mine, învață mai întâi să NU pui virgula între subiect și predicat! În ce privește afirmația ta privind capacitatea pulmonară scăzută a vindecaților de Covid, asta ecce! Boala netratată din prima clipă a apariției celui mai mic simtom evoluează și lasă sechele, ba chiar și semne indicatoare în direcția cimitirului! Nu-nțeleg ce vrei să dovedești cu această afirmație. În primul rând, masca ecce o pavăză iluzorie împotriva virusului, inducând ideea cretină cum că dacă porți masca trasă până sub ochi, te speli și te dezinfectezi de enșpe mii de ori pe zi nu ți se poate întâmpla nimic-nimic. Ba se poate, iar adevărata pavăză ecce tratamentul antiviral energic instituit la primul simtom de răceală sau gripă. Pentru asta există în lume (nu și în famaciile românești!!!) medicamente redutabile precum Anticorpii monoclonali, Favipiravir și Arbidol. Primul dintre aceste trei medicamente ecce, într-adevă, cam scump (ne permitem în schimb să cumpărăm 120 de milioane de doze de vaccinuri foarte scumpe și extrem ded îndoielnice!!!), iar celelalte două porvin dintr-un spațiu ciumat: Rusia, China, India... Să nu mai vorbim de Ivermectină, că ne sare Big Pharma în cap cu propaganda! Dar există și antivirale românești care fac minuni dacă le iei la timp, cum ar fi ViroProtectRapid, Septocalmin sau combinația Propolis+vitamina C+Echinaceea forte. Dar cine să-i învețe pe români cu ce și cum să se trateze acasă? Fostul ministru comerciant de măscuțe pe post de prezervativ Nelu Tătaru, zis și Apendicită?!

22 septembrie 2021 0:06

Bine, si cum a evoluat cursul actiunilor la Bursa pe capul domnului (mai precis: boului de, n.m.) Tătaru în urma acestei declaratii ?! Si: pe cine (pizda mamii lui de tractorist cretin) reprezinta EURO-lepadatrura asta dez-axata - pe Constitutia României, sau pe (cetateanul auto-intitulat) "Multe state se tem că"?! Cu respect, Paulus

22 septembrie 2021 0:01

@12:17 Băi găozare, io sug EURO-poolla si #REZIST! în mod exemplar si ma "imunizez" & "protejez" la greu si ca atare îmi bag poolla în gâtu' lu' aia care moare de miocardita dela "vaccin", ca daca e prosti, atunci sa crape ca ma cack în ciock-ul lor!

21 septembrie 2021 23:55

Dan Iarta-l Doamne că nu știe ce spune.Asta chiar este tătar.

21 septembrie 2021 17:08

@12:17 Băi găozare, 7/8 din cei care s-au vindecat de Covid, au 20-60% capacitate pulmonara in minus.Bineinteles ca imunitatea obtinuta natural e de preferat, dar cum ramane cu cei 3-4 care vor muri? Daca intre cei 3-4 % se afla familia ta?

21 septembrie 2021 16:41

Băi Apendicită, tu ai auzitără ce se împlântă în Israel, țara „superimunizată” cu Pfizer? Ești chiar atât de idiot? De ce crezi că nu mai primește Danemarca turiști din Israel? Dacă ai mai și citi câte ceva, ai avea șansa să afli că orice vaccinat se poate reinfecta, îmbolnăvi sau muri exact ca un nevaccinat. Mai mult decât atât, nevaccinatul trecut prin boală se alege cu o imunitate puternică, pentru toată viața, pe când vaccinatul trecut prin boală se tot reîmbolnăvește până crapă!!! Așa se explică faptul că în țările cu peste 50% vaccinați, numărul morților vaccinați îl depășește din ce în ce mai mult pe cel al morților nevaccinați. Vaccinații devin, totodată, bombe cu ceas purtătoare de Covid. Încărcătura virală a unui vaccinat reinfectat (simpomatic sau nesimtomatic) depășește de peste 100 de ori încărcătura virală a unui bolnav nevaccinat. Iar dacă acesta din urmă este priponit în spital sau izolare, vaccinatul burdușit cu Coviduți are acces peste tot... Dacă nu-nțelegi chestiile astea, Neluțule, ori ești prost de bubui, ori meriți să fii dus în Cremenal!!!

21 septembrie 2021 12:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.