Senatoarea Diana Șoșoacă a cerut, într-o interpelare parlamentară, să îi fie prezentate dovezile „materiale” ale existenței coronavirusului.

Diana Șoșoacă cere ministrului de interne, Lucian Bode, cât și ministrului Sănătății, Atilla Cseke, dar și secretarului de stat Raed Arafat, „toate dovezile științifice care atestă existența virusului, punându-mi la dispoziție toate actele de cercetare și dovezile materiale ale existenței virusului”, scrie newsweek.ro.

Șoșoacă cere aceleași probe și-n cazul variantei Delta a coronavirusului, precum și dovada că vaccinurile „opresc și vindecă” această variantă.

Mai mult decât atât, senatoarea a solicitat răspunsul la această întrebare atât în scris, cât și oral.

„Nu există aşa ceva! Duceţi-vă la Tătaru să vă spună de ce nu a decretat epidemie pe teritoriul României. E totul o mascaradă”, susținea, în decembrie 2020, Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, sancționată de poliție după ce a blocat vaccinarea la Iași

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată de poliție după ce a blocat vaccinarea la Răchițeni, județul Iași.

Potrivit autorităților, Diana Șoșoacă a încălcat unele norme de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

După ce a făcut un live pe Facebook în care a catalogat campania de imunizare drept "un experiment social", senatoarea Diana Șoșoacă a oprit vaccinarea în Răchițeni.

„Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, a scandat Diana Șoșoacă. ”Cea mai mare minciună a secolului", a continuat Diana Șoșoacă revoltată, după care a ținut să le spună oamenilor că în localitate nu există nicio persoană infectată.
00:01

„Auzi, cică 5.7 la sută infectați. Pe bune? Păi la o comună de aproape 1.800 de locuitori ar însemna să fie nouă persoane vezi Doamne bolnave. Niciun mort până acum, dar ei închid o localitate. Pe hârtie, că în rest se circulă ca în codru, asta ca să înțelegeți, este cea mai mare farsă a secolului. [...] Nu vă e rușine mă, să mințiți oamenii? Asta e localitate carantinată? Nu vezi pe nimeni, nu vezi poliție...", a afirmat Diana Șoșoacă.

Potrivit directorului DSP Iași, Vasile Cepoi, localnicii s-au speriat și nu s-a mai vaccinat nimeni în ziua respectivă.

"Avem probleme, ultima situație nedorită este intervenția doamnei senator Șoșoacă la Răchiteni, care a blocat o acțiune de vaccinare a persoanelor care și-au exprimat această dorință, prin prezența ei cu un grup mai mare de oameni care nu le-a permis acestora să intre să se vaccineze. Din păcate, este o acțiune ilicită".
Canalul de YouTube al Senatului a fost suspendat din cauza Dianei Șoșoacă

Canalul de YouTube al Senatului a fost suspendat din cauza discursurilor Dianei Șoșoacă.

Intervențiile pe care senatoarea le-a avut la începutul ședințelor de plen au determinat administratorii YouTube să trimită mai multe sesizări contului de pe platformă al Senatului. Avertismente au mai fost trimise și în sesiunea parlamentară trecută, în primăvară.

O săptămână va fi blocat canalul de YouTube al Senatului după intervențiile Dianei Șoșoacă.

Reprezentanții YouTube spun că prin discursurile ei Diana Șoșoacă descurajează vaccinarea și aduce acuzații nefondate împotriva demersului de imunizare a populației.


Comentarii

ciclop sosoaica trebuie sa prezinte dovezi ca e intreaga la minte !! pentru asta este nevoie de un control serios la cap !!!

22 septembrie 2021 20:52

De ce ești rea, madam Șoșoacă?! Păi de unde să-ți arate, madam, coronavirusul, când acesta e conceput în laborator și are geometrie variabilă?! Ca avioanele! Când vrea ele, arată țăpore în lateral, aldată țăpore înainte. În prima versiune erau adresate (microabele alea) bâtrânilor, care, cum s-a esprimatără madam Christine Lagarde, fostă șefă FMI la vremea de acu mai demult, „au ajuns să trăiască prea mult, dăunând astfel grav economiei globale. Hal doilea și-al triilea val au vizat persoanele active pentru a băga omenirea în criză, iar sub pretextul acesteia, păpușarii din umbră să-și poată băga serios bulanul globalist în ele de drepturi ale omunlui. Nu și în ale homosexualului, care ecce sfinte! Moș Soroșilă a și zis că criza Covid ecce „criza vieții sale”, în sensul că ecce binevenită, iar unul dintre Rothschildzi exclamase mai dinainte de definitivarea geometriei variabile a virusului: „dați-mi o criză și voi schimba lumea”! Iaca că criza ecce pe un nou val și acum ne ocupăm cu sacrificarea copiilor. Iar dintre atâtea variante ale coronavirusului, bașca cele care urmează, pe care mama naibii să i le arate madamei Șoșoacă hanalfabeții ăia (în ale medicinii) de Lucian Bode și Atilla Cseke?!

22 septembrie 2021 13:53

Lulu Cucoana stie ca ce are in mana nu e minciuna, (se cheama altfel) !!!

22 septembrie 2021 9:31

Gabriel Dano: Sa stiti ca si io ma cack în el de "canalul de YouTube al Senatului" - ca si pe mine ma intereseaza mai degraba raspunsul la întrebare, decât ce fuck sau nu alde iutub & comp.(-licii lui, n.m.).

22 septembrie 2021 0:09

Bine, si cele doua EURO-pushlamale ce-au raspuns la faza asta? Au, sau n-au (ce fel de) dovezi, ca nu strica sa stim si noi, nu?! Cu respect, Paulus

22 septembrie 2021 0:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.