Valul patru al pandemiei de COVID-19 are o tendinţă "mult mai abruptă, mai bruscă, mai brutală" decât celelalte valuri ale pandemiei, spune ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila.

El a afirmat că, în aceste condiții, este posibil ca numărul maxim de paturi ATI COVID din valul al treilea, 1.612, să nu fie suficient acum. În spitalele din România sunt operaționale acum 1.131 de paturi ATI pentru pacienții cu COVID, din care marți erau libere, la nivel național, doar 16.

"Şi atunci s-ar putea ca numărul acela maxim de paturi ATI pe care l-am atins într-un val anterior - de 1.612, dacă nu mă înşel - să nu fie îndeajuns. Important este ca zilnic să găsim soluţii şi acest număr de paturi ATI să crească", a spus marți, la Antena 3, ministrul Cseke Attila, citat de Agerpres.

Integral pe HotnewsComentarii

Gutu-te-n tendință, Șogore! Mânci și tu un rahat turcesc de pe vremea bătăliei de la Mohacs! Nu-i de mirare la un strănepot de trăitor în pașalâc turcesc. Asta deși Transilvania nu a fost niciodată pașalâcul cuiva. Se poate însă ca rădăcinile tale să fi rămas undeva peste Tisa, de unde pohta de arahat turcesc,

22 septembrie 2021 13:17

pop Mare curva ungurul asta si slugoiul lui Catu puscariasul dement.

22 septembrie 2021 7:27

Fute repede un sobolan negationist! Acum! .

22 septembrie 2021 7:26

Încă n-ai dat muie la cîțist? Ce aștepți? ?

22 septembrie 2021 3:15

Florin Găozar Cîțu O vreau în anus. Acum!

22 septembrie 2021 1:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.