Trecem printr-o perioadă de hlizeală maximă, de distracție isterică. Și, cum zice și înțelepciunea populară, râsul în exces nu prevestește nimic bun.

Iese Iohannis îmbrăcat ca un personaj dintr-o satiră despre burghezia scandinavă, ne recomandă să băgăm niște golf, că e un sport ieftin, în timp ce COVID a reapărut în știri, prețurile la energie sunt indecente și salariul minim e superminim. O declarație complet inadecvată, venită dinspre un tip care nu vede nimic sub cei 10% cei mai bogați români.

Care a fost reacția? S-a râs. S-a râs mult, am pus meme-uri pe rețele sociale virtuale, am făcut colecții de glume, bancuri. Personal, n-am râs la niciuna. Chiar cred că a venit momentul să nu mai râdem. Am râs de și cu Băsescu, am râs de Dăncilă, am râs de Dragnea, acum râdem de Iohannis. Umorul ăsta e deja reacție nervoasă, simptom al unor boli mai grave, indicator al faptului că nu mai știm să ne indignăm pe bune.

Integral pe LibertateaComentarii

Fute-n cur un șobolan cîțist .

23 septembrie 2021 7:02

Pute a căcat, deci e psd-istul Paulus prin zonă 0:56

23 septembrie 2021 6:50

Costi Rogozanu-Găozanu: repet, S-a râs mult (de Dvs. si de familiile Dvs., n.m.), am pus meme-uri (am defekat fitze, n.m.) pe rețele a-sociale virtuale, am făcut colecții de glume, bancuri, practric ne-am cacat pe noi / pe voi de râs... Personal, n-am rânjit la niciuna, ca eram ocupat cu încasarea EURO-spagii FREE-TAX cu Guvidu'-19 si trebuia sa mai si semnez de primire. Tu?

23 septembrie 2021 0:56

@Costi Rogozanu-Găozanu: ASA E, si eu cred ca "Trececți printr-o perioadă de hlizeală maximă, de distracție isterică. Și, cum zice și înțelepciunea populară, râsul în exces nu prevestește nimic bun"! Acuma, întrebarea mea (pentru de-alde voi, n.m.) e ca DECE "trececți (voi, n.m.) printr-o perioadă de hlizeală maximă, de distracție isterică" si noi .... nu trecem prin ea (ci, din potriva, n.m.)?! Poate ca CHIAR ASTA e si ... raspunsul la întrebare, nu?! Cu respect, Paulus

23 septembrie 2021 0:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.