Actriţa Catherine Zeta Jones vine în România. Va filma alături de alte vedete de la Hollywood, dar şi de doi actori români pentru serialul Wednesday, o continuare a aventurilor celebrei familii Addams.

Soţia lui Michael Douglas a făcut anunţul la gala premiilor Emmy, desfăşurată duminică seară la Los Angeles, unde a mărturisit că abia aşteaptă să înceapă filmările.

"Voi începe în curând filmările în România. Sunt foarte încântată să lucrez cu minunatul Tim Burton, cu cei care se ocupă de costume şi machiaj am mai lucrat. Cu Luis Guzman am filmat şi în Traffic. Va fi o camaraderie minunată. Abia aştept să filmez.", a spus actrița.

Se va filma exclusiv în România timp de şase luni. Iar Catherine Zeta Jones nu este singurul star de la Hollywood care vine la noi. Tim Burton va fi şi regizor, şi producător executiv. Actrița Gwendoline Christie, cunoscută pentru rolul Brienne din serialul Game of Thrones, intră în rolul Larissei Weems, rivala Morticiei Addams, iar în rolul lui Gomez Addams va fi actorul Luis Guzman.

Alături de Catherine Zeta Jones vor filma şi doi actori români. George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, care îl va interpreta pe Lurch, servitorul familiei Addams, şi magicianul Victor Dorobanţu în rolul lui Thing T. Thing, celebra mână care apare şi în celelalte ecranizări. Scenariul urmăreşte peripeţiile lui Wednesday Addams, care a crescut şi este studentă acum. Celebra serie va avea opt episoade, care vor fi difuzate exclusiv online.

Cele mai cunoscute ecranizări ale familiei Adams sunt cele din 1964 şi 1991. În ultima, rolul Morticiei a fost interpretat de Angelica Houston.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.