Ludovic Orban - președintele PNL susține că Florin Cîțu nu poate rămâne premier fiindcă îi lipsesc 71 de voturi în Parlament.

„Cum să rămână premier? Cum? Ca să poți să ai un guvern trebuie să ai o majoritate parlamentară. La ora actuală, după ce USR PLUS s-a retras din guvern, guvernul stă în 163 de parlamentari. Majoritatea e formată din 234 de parlamentari. Sunt 71 de voturi lipsă. Ca să poți avea un guvern stabil care să adopte legile, reformele, ai nevoie de majoritate parlamentară.

Dacă USR rămâne în opoziție nu mai poți forma majoritate decât cu AUR sau PSD, ceea ce ar reprezenta o catastrofă. Dacă mă întrebați pe mine, 95% din membrii PNL sunt împotiva oricărei forme de blat cu PSD”, a declarat Ludovic Orban, miercuri, la un post de radio.

Integral pe Realitatea.netComentarii

ardelean Ba m-ai pupa cu foc în coor, Ciolanule, dar ești prea mărunțel! Nicio șansă să ajungi la el. Altfel, nu m-ar deranja să-ți trag un pârț cu stropi sub nas.

23 septembrie 2021 14:07

Marcel Ciolanu ardelean, te-as fute-n cur

23 septembrie 2021 9:33

ardelean Orbane, cocalarule, spune si faptul ca , Catu are mari probleme la cap, nu are educatie, este mincinos , ...un mic satrap, seama cu mutalaul,este creatia acestuia.

23 septembrie 2021 7:11

Fute-n cur un cîțist! Acum! Acum!

23 septembrie 2021 6:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.