Primarul Timişoarei Dominic Fritz a declarat că nu este de acord cu decizia CJSU de a impune carantina de noapte în oraş.

„Nu, nu sunt de acord! Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, din care nu mai fac parte, a decis că, potrivit regulilor naţionale, Timişoara trebuie să intre într-o carantină de noapte, în week-enduri. Restricţiile aplicate tuturor timişorenilor, indiferent dacă s-au vaccinat sau nu, sunt nedrepte, vor afecta economia locală care suferă grav din cauza pandemiei şi a scumpirilor, şi învrăjbesc oamenii. În primăvară situaţia era diferită: nu aveam încă vaccinul disponibil pentru toţi”, a scris miercuri seara pe Facebook Dominic Fritz.

Dominic Fritz consideră că acest val este „un val al nevaccinaţilor” și cere Guvernului ca persoanelor care s-au imunizat să nu le fie aplicate restricţiile.

Integral pe GândulComentarii

Lulu Daca vaccinatii nu sunt imuni si pot lua si transmite virusul ca si nevaccinatii de ce sa aiba tratament aparte mai neamtule ???

24 septembrie 2021 11:03

Alisa Ioana: Sa stiti ca si eu cer, la rândul meu, în mod ”imperativ Guvernului ca" EURO-maimutza din poza sa fie redusa la tacere (vesnica, n.m.) prin "imunizare" / "protejare" / "rapelare" succesiva, pâna la încetarea ultimelor contractii (reflexe, n.m.) din extremitatile membrelor anterioare ale aratarii.

23 septembrie 2021 0:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.