Specialiștii nu au vești bune pentru România. Cel mai probabil, săptămâna aceasta vom avea 1.000 de decese din cauza COVID-19, creșterea numărului de morți fiind incredibil de rapidă.

"Îngrijorător este faptul că dintre toți indicatorii, numărul de decese este cel care crește cel mai repede. Am avut o creștere cu 102% a numărului de decese, săptămâna trecută (13-19 septembrie) față de săptămâna precedentă. Am avut 524, cu o medie de 75 de decese pe zi, față de săptămâna 6-12 septembrie, când am avut 259 de decese, cu o medie de 37 de decese pe zi. Aici discutăm de decesele atribuite în 24 de ore, nu de cele raportate din urmă, care ar putea să distorsioneze curba.

Însă este mai mult ca sigur că decesele raportate în 24 de ore nu sunt toate cele înregistrate, probabil unele se vor raporta peste câteva zile, însă nu cred că mai este un volum atât de mare încât să distorsioneze imaginea pe care o avem.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Păi cu „specialiști” de-ai ca voi, vom avea 40.000 de morți, care era, pentru o scurtă perioadă, numărul de INFECTĂRI pe zi în India, țară cu 1,4 miliarde de locuitori. Din cauza calibrului demografic, rata de infectare din India era însă de vreo zece ori mai mică decât în mica noastră Românică atunci când atinsesem 10.000 pe zi!!! Vouă „specialiștii” români ai lui Pește Prăjit, dacă predicțiile voastre se vor împlini, promotorii depopulării Planetei vă vor asigura înmormântări de lux și monumente funerare inscripționate cu titluri de ȘOBOLAN EROU!

23 septembrie 2021 11:53

Vor muri multi șobolani anti-vaxxeri! Doamne ajută! Scăpăm de șobolani pe cale naturală. Trist e ca vor muri și oameni nevinovați...

23 septembrie 2021 8:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.