Parchetul General ridică joi documente de la sediul central al City Insurance din București, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

Sunt vizate în primul rând documentele privind împrumuturile companiei de la bănci din Elveția, despre care procurorii bănuiesc că ar fi fost fictive.

Valentin Ionescu, șeful Direcției Generale Asigurări din Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), a declarat recent, citat de europalibera.org că, în urma unor controale făcute în România şi Elveţia, s-a descoperit că acţionarul majoritar al City Insurance – firma Vivendi International, cu peste 85 %, deținută de asociatul unic Dan Odobescu, cumnatul lui Adrian Năstase – ar fi acordat împrumuturi fictive companiei pentru care se plăteau dobânzi reale la o rată de 10-12%.

Integral pe G4media.roComentarii

je Soferii pacaliti, sa tabare peste escrocii sefi cu asigurarile, si sa le sparga capetele, lor si familiilor escrocilor astora. Sa-i urmareasca zi si noapte, sa-i imbolnaveasca de nervi.

23 septembrie 2021 13:29

John Smecherie tipica a la Adrian Nastase, poporul prost sta cu mainile in san si asteapta pleasca de la americani sau poate vine cineva sa-i scoata la lumina. Interziceti masoneria prin lege si puneti nenorocitii pe care i-ati ales , sa va reprezinte interesele nu sa va conduca, popor de papagali. De 30 de ani asteptati sa vi se schimbe viata, dar nu miscati un deget , in Parlamentul tarii mele sunt evrei cu tichie pe cap care imi ordona mie cat sa vorbesc si CE sa vorbesc , in Tara mea . Peste trei sferturi dintre parlamentarii Romani sunt masoni, care raspund altor interese. Romanule trezeste-te, daca nu vrei CA peste 20 de ani sa vorbesti ebraica si sa ai in ADN-ul tau genele evreiesti ale unui miliardar dement, introduse bineinteles printr-un vaccin binefacator.

23 septembrie 2021 11:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.