După ce ne-a trimis să ne energizăm jucând golf cu banii de facturi la energie electrică și gaz, președintele Iohannis arată iar că e preocupat de soarta cetățenilor. D-sa transmite de la New York încurajări și netemere. Adică, să nu ne temem de pandemia care duce la cer, de prețurile care urcă s-o ajungă, căci El, părintele națiunii, e cu noi și ne apără?

Nu, domle, n-ați înțeles. „Îl încurajez pe Florin să continue și să nu se teamă.”?!?!

De fapt, dacă vă gândiți puțin, nu mult, o să pricepeți, chiar și dumneavoastră, prostimea.

Ce boală, ce prețuri, vă pierdeți cu firea din atâta lucru și așteptați grijania, rectific, grija președintelui? Păi, purtați voi numele de alint Florin? Pe lângă nenorocirile voastre, cea care îl paște pe Florin e mai rea decât moartea pe un pat ATI, dacă-l mai apuci – să nu se aleagă boss la PNL! Vă dați seama? Să iasă Ludovic și Flooooorin Cîțu să rămână doar prim-ministru, că din funcția asta nu pleacă nici descarcerat de SMURD, câtă vreme îl ține prezidentul nostru în brațe. E limpede, sau trebuie să repet?

Integral pe RepublicaComentarii

sieu Un mut, un balbait si un oligofren conduce aceasta natie. Halal sa-ti fie! Daca nu-i recunoasteti sunt in ordine : presedintele tarii, primul ministru si ministrul finantelor.

23 septembrie 2021 17:18

Aș da o muie. Vreau un postac cîțist. Acum! .

23 septembrie 2021 15:10

CTP, vegetarian cu pula mare Dan, ai dreptate, lua-te-as violent pe la spate! Pana si eu m-am scarbit de Johannis si de drogatul Cîțu. Ia zi, stiu ca sugi, dar de înghițit, înghiți?

23 septembrie 2021 14:12

Dan Domnule Popescu cam târziu ți-ai dat seama de caracterul și profesionalismul acestor doi saltimbanci politici , greșeli ale democrației noastre tinere și originale. Parcă până mai ieri le suflai in pânze celor doi inși. Ar trebui să-ți arzi articolele in care îi lăudai când, cititorii îți spuneau că te înșeli. Este bine că și mai târziu ți-a venit mintea la cap.Despre cei doi inși nu prea mai sunt multe de spus pentru că nulitățile nu merita atenție și pentru că dintr-o greșeală a democrației ocupa aceste funcții importante în stat nu rămâne decât în singur lucru de făcut , să le cerem DEMISIA, până nu îngroapă tara de tot.

23 septembrie 2021 13:53

noi Ziaristul cu har si talent, care este CTP, nu se dezminte, are si umor de ne inveseleste, cu afirmatia memorabila "Ce boală, ce prețuri, vă pierdeți cu firea din atâta lucru și așteptați grijania, rectific, grija președintelui?". Caci, romanii cunosc injuratura stramoseasca cu "grijania" adresata infractorilor in forma continuata. Speram ca, acest Catu, sa nu fie "descarcerat" de SMURD, fumatorul de iarba sa fie "incarcerat" de DNA, in rest, Huooo! PNL.

23 septembrie 2021 11:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.