Filosoful Mihai Şora, care se declară un susţinător al lui Ludovic Orban în cursa pentru şefia PNL, le recomandă delegaţilor la Congresul din 25 septembrie să nu dea vrabia din mână pe ”cioara nebună de pe gard”.

Mihai Şora postează şi comentează şi o fotografie a celor doi aspiranţi la funcţia de preşedinte al PNL.

„Amândoi au probleme cu arătătorul. (De ce, oare, trebuie să scoţi gheruţa la vedere când vorbeşti?) Însă unul îşi pune, în dimineaţa aceea, cravata şi costumul – semn, din punctul meu de vedere, că-şi respectă publicul. Caută să găsească privirea celuilalt – ca în orice dialog în care oamenii, atunci când dezbat un gând, o idee, chiar se privesc în ochi. Ţin cu Ludovic Orban, se-nţelege. Este, de departe, mai echilibrat, mai demn. Şi mai inteligent. O inteligenţă pe care sper s-o aibă şi alegătorii din partid: nu daţi vrabia din mână, oameni buni, pe cioara nebună de pe gard”, a scris Şora pe pagina sa de Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

fatman O inviat TUTANCAMON !

24 septembrie 2021 4:42

Hop si eu! In orice caz, asa batran cum este, nu si-a pierdut mintile, pe cand tanarul asta imberb Cutu nu le-a avut nici in tinerete. Sper si eu ca LIBERALII SA ALEAGA cum trebuie. De departe Orban este UN OM CINSTIT chiar daca se ma i scapa la pahar. Era si el sa intre in hora CORUPTIEI cand cu primaria Bucurestiului. S-a prins la timp. Nimeni nu are ce-i reprosa. Pe cand la CUTU si prietenul sau ministrul finantelor ( Valceanu) te intrebi de unde atatea AVERI? Si ce se va intampla da toata puterea va fi la ei? Mai LIBERALILOR, vreti ca in cel mult TREI ani sa-i aduceti la putere pe PSDisti? Dac CUTU va fi seful vostru si primministru, sigur asa se va intampla.

23 septembrie 2021 17:43

Aș da o muie. Vreau un postac cîțist. Acum! .

23 septembrie 2021 15:08

Pute Dar cioara nebuna de pe gard cine a adus-o,nu tot marele clocitor,???

23 septembrie 2021 14:29

je Dl. profesor Sora, mereu intelept, cu bun simt si onoare, caci varsta nu i-a alterat inaltele calitati umane. Domnia sa a recomandat simplu si taios :" nu dati vrabia din mana, pe cioara nebuna de pe gard". Pt paduchii PDL care paraziteaza PNL, este, totusi, cam greu de priceput si de aplicat.

23 septembrie 2021 14:24

gaozar bolsevic incontinent depistat: 14:12

23 septembrie 2021 14:14

Da, draghie tavarisci, ascultați sfatul unui comunist bătrân! .

23 septembrie 2021 14:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.