Cluj-Napoca va intra în scenariul roșu începând de vineri, după ce rata infectărilor cu noul coronavirus a trecut marți peste pragul de 3 la mie și continuat să crească timp de două zile consecutiv.

Rata infectărilor a rămas peste pragul de 3 la mie în Cluj-Napoca, în ultimele două zile, și a ajuns astăzi la 3,73. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj se va întruni joi pentru a emite decizia de trecere a municipiului în scenariul roșu. Totodată, va intra în scenariu roșu și comuna Florești, unde incidența a urcat la 3,80 la mie. Astfel, începând de mâine în cele două localități vor fi impuse noi restricții, iar certificatul verde COVID va fi obligatoriu la intrarea în restaurante, săli de spectacole sau la evenimente.

De asemenea, autoritățile monitorizează și municipiul Dej, unde rata infectărilor a ajuns la 3,13 la mie, după ce miercuri a trecut de pragul de 3 cazuri la mie.

Integral pe Ziua de ClujComentarii

clujean Clujenii trebuie sa-i multumeasca lui Boc, sluga lui Catu , care a adus in Cluj 300000 de insi care a facut tot ce au vrut.

24 septembrie 2021 7:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.