Inspectorii Camerei de Conturi Timiş au raportat că cercetarea lor în cazul vaccinului românesc împotriva COVID-19 a fost obstrucţionată în desfăşurarea activităţii de audit de conducerea institutului OncoGen, de la Timișoara.

Medicul și cercetătorul Virgil Păunescu, directorul proiectului „Decode”, în urma căruia ar trebui să aibă și România un vaccin anti-COVID-19, ar fi refuzat să pună la dispoziţia inspectorilor Curţii de Conturi documentele solicitate de aceștia şi nu ar fi dorit să răspundă la întrebările despre realizarea vaccinului.

Doctorul Păunescu a formulat o plângere împotriva inspectorilor de la Timiș și spune că se știa cu trei luni înainte că urmează auditul, cu rezultat direcționat politic.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

PROBO Dati-le, ma , in cap cercetatorilor romani, nu va lasati si creati culoar liber politicienilor sa fure linistit din avutul statului .Trebuie sa aveti si voi un raport de activitate.Acest colectiv de le Oncogen ar trebui sprijinit intens si cu celeritate in loc sa i se puna bete in roate. Cercetarea impune bani, timp si nu in ultimul rand si riscuri financiare.Peste tot in lume e valabi acest lucrul.Sprijiniti urgent acest colectiv sa-si atinga scopul cercetarii !

24 septembrie 2021 13:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.