Valul 4 a umplut din nou spitalele din România. De data aceasta nu avem probleme numai cu secțiile ATI, ci și cu morgile care nu mai fac față deceselor.

"În acest moment avem mari probleme cu eliberarea paturilor de la ATI, cu găsirea locurilor pentru cei care vin în stare gravă.

Asta şi pentru că nu avem suficienţi angajaţi", a declarat dr. Beatrice Mahler pentru Reuters.

De partea cealaltă, managerul Institutului "Marius Nasta", a spus că morga institutului este plină, o soluție de criză fiind închirierea unor containere frigorifice.

Anita Timofte, asistentă şefă la ATI în Marius Nasta, a declarat pentru Reuters că este speriată din cauza lipsei de personal, care, probabil nu va fi suficient pentru toți cei care se vor îmbolnăvi.

"Sunt speriată pentru că nu ştiu cât de mult putem fi de ajutor, dacă suntem aşa puţini. Probabil că nu va fi suficient loc pentru câţi oameni se vor îmbolnăvi", a spus Anita Timofte.

Cel mai mare număr de cazuri din decembrie până în prezent
Bilanţ COVID-19 din 23 septembrie 2021, în România. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că au fost înregistrate 7.095 noi cazuri de coronavirus.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.078. Dintre acestea, 1.067 sunt internate la ATI.

Din totalul pacienților internați, 244 sunt minori, 228 fiind internați în secții și 16 la ATI.


Comentarii

Dr. Beatrice Mahler: Grasa aia cu targa din poza a mierlit-o si ea si s-a prabusit peste mine cu cadavrele din izoleta - va rog luati-o voi si transati-o, CA MA SUFOC - AJUTOR!

26 septembrie 2021 21:56

Dr. Beatrice Mahler - SOS / MAY DAY, MAY DAY: MA SUFOC SUB MALDARUL DE euro-CADAVRE CONGELATE si/sau nu - VA ÎNDEMN INSISTENT SA VENITI CU GENTI FRIGORIFICE si sa "prelevati" organele raposatilor, ca sa-mi usurati povara - le puteti vinde prin Amazon lu' alde Xi Lim-Ping-Pong, sau da la câini!

26 septembrie 2021 21:54

Dr. Beatrice Mahler - BREAKIN FUCKING FAKE-NEWS - Norvegia reclasifică Covid-19: "Nu este mai periculos decât gripa obișnuită. Mutațiile suferite de-a lungul timpului au transformat virusul într-o boală respiratorie obișnuită. Mai mulți oameni mor de gripă comună"

26 septembrie 2021 8:20

Dr. Beatrice Mahler - SOS / MAY DAY, MAY DAY: Sunt (realmente) DISPERATA, va scriu de sub un morman de EURO-cadavre care congelate, care nu, si nu stiu ce sa ma mai fuck!

25 septembrie 2021 23:21

Dr. Beatrice Mahler: Io am adus deja lada mea frigorifica din pivnita si acuma încerc sa bag în ea cât mai multe cadavre (vezi foto, n.m.), care întregi, care transate / eviscerate / prelevate, ca sa încapa cât mai multe - tu?!

25 septembrie 2021 23:18

Raul Adin Buna seara, sunt un pacient în vârstă de 20 de ani care respiră cu dificultate prin intermediul unui aparat respirator (tulumba + ochelari si labe de scafandru autonom, n.m.). Daca scap, atunci intenționez 100% să mă "vaccinez" / "imunizez" / "protejez" la blana si daca nu scap, atunci tot lafel (am spus eu cf. Reuters, n.m) - va rog asadar, printr-un (sex-)appel DISERAT sa nu ezitati sa puneti laba pe toti copiii, sa-i "educati" sexual si sa-i injectati pe toti (ca daca crap io de miocardita, atunci si-asa nu mai conteaza - HAI SIKTIR!

25 septembrie 2021 23:15

Anita Timofte: Pe moment însa, #Sugem EUR-poolla la greu, defekam felurite MEDIA-bashini pe Reuters & # REZSTAM!

25 septembrie 2021 23:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.