Preşedintele Republicii şi-a asumat, în mod public, un rol pe care legea fundamentală nu i-l consacra, încă, acela de agent electoral al Premierului. Şeful statului devine, o dată cu cele mai recente declaraţii, parte din echipa de campanie a lui Florin Cîţu. Cel care se dorea, la debuturile mandatului său, imparţial şi mediator, se transformă în preşedinte-jucător. Iată o metamorfoză care nu poate trece neobservată.

Intervenţia lui Klaus Iohannis în competiţia internă a PNL reflectă obiectivul stratregic pe care Preşedintele şi l-a asumat, de la realegerea sa: naşterea şi consolidarea unei majorităţi care să îi permită să guverneze prin intermediul unui cabinet modelat în acord cu voinţa sa.

Logica regimului nostru politic îl împingea pe Klaus Iohannis în această direcţie. Dar maniera în care domnia –sa pune în aplicare acest plan este una nu doar criticabilă, ci şi contraproductivă.

Integral pe Contributors.roComentarii

clujean Joaca johanis, adica isi da cu stingul in dreptul si se caca pe el de obosit ce eeeeeeee.

27 septembrie 2021 7:22

pensionar Johanis un sasalau care joaca impotriva romanilor si a Romaniei.

25 septembrie 2021 7:21

Fute-n cur un cîțist! Acum! .

24 septembrie 2021 16:29

Fute-n cu un cîțist. Acum! .

24 septembrie 2021 15:54

EINSTEIN DIntre toți câți sunt pe lume Eu doar pe tine te-am ales Dar iți spun cu durere-n suflet Tu ai fost doar pe interes.. Aș da zile de la mine Să nu te fi votat pe tine Căci te urăsc la disperare De când ne-ai făcut zilele amare Că eu și noaptea mă trezesc Cu luna de pe cer vorbesc Il văd pe Superman zburând Cu pleata-n vânt, dar cam bolând Cred că e de la băutură Sau de la ce-a tras pe gură… Aș da zile de la mine Să nu te fi votat pe tine Căci te urăsc la disperare De când ne-ai făcut zilele amare Ce mult am crezut in tine Dar văd că tu n-ai înțeles Credința mea e adevărată A ta doar pe interes… Aș da zile de la mine Să nu te fi votat pe tine Căci te urăsc la disperare De când ne-ai făcut zilele amare…”

24 septembrie 2021 13:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.