Președintele Iohannis s-a transformat într-un pendul politic care merge din extremă în extremă. A șocat o țară cu 45% populație în mediul rural promovând golful, apoi, ca să redevină popular, s-a fotografiat în centrul New York-ului cu o familie de maneliști. Imaginea transmite un semnal devastator pentru un șef de stat care în șapte ani de mandat a ouat o singură mărgică – ”România educată”. De maneliști?

Penibilul instantaneu foto din Times Square a luat locul tradiționalei fotografii cu președintele SUA, râvnită de orice președinte român care merge la ONU. Sorinel Puștiu în locul lui Joe Biden, ăsta da bilanț. Poza e oarecum inadecvată, în locul banalului costum cu cravată bleu ar fi mers perfect papionul negru de gală, asortat la un smoching.

Apropo, agenda publică de până acum a vizitei președintelui la New York ne arată că șeful statului nu și-a făcut timp pentru o întâlnire cu diaspora românească din SUA, așa cum e cutuma la astfel de vizite întinse pe câteva zile.

Integral pe G4media.roComentarii

Golf sau Golfutz? Ce au inteles ciutacii, ciuvicii si ciumetii valahi? "Golfutz-i mai bine".

27 septembrie 2021 9:42

Ce păcat, că țurca a fost dată uitării. Mai ales că țurca era un joc național, similar șotronului. Iar ca să joci țurcă, trebuie să fii dotat și cu o mică bâtă, un laț de gard tăiat la metru ca ustensilă de joc similară crosei de golf. iar țurca poate fi jucată oriunde, n-are nevoie de teren de golf la sate sau în pantă, poate fi jucată pe maidan, pe uliță sau în ograda omului de la țară. Păi, ce pula calului facem aici?

27 septembrie 2021 5:09

Lulu Golf, manele si....surcele !!!!

26 septembrie 2021 9:42

EINSTEIN Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu, demis de premierul Cîțu, susține că pe durata mandatului lui au fost mai mulți oameni politici care au încercat să intervină în controalele de mediu făcute. Mai mult, Berceanu a spus la Digi 24 că fostul ministru al Mediului (n.r. Costel Alexe) ar fi făcut aceste intervenții, iar un consilier al acestuia era proprietarul unui depozit ilegal de gunoaie. Berceanu face referire la un depozit de aproape un milion de metri cubi, ilegal în Popești-Leordeni, la granița cu Sectorul 3, care până acum nu a fost semnalat niciodată și care a distrus caseta de evacuare a apelor menajere din București rezultând trei sectoare inundate cu materii fecale. În ceea ce privește munții de gunoi aruncați pe câmpurile din jurul Capitalei, Berceanu a declarat într-un interviu anterior acordat HotNews.ro că există un acord tacit din partea primăriilor, care știu despre această practică, dar nu fac nimic și acuză ”o cârdășie între funcționari ai statului, din diferite instituții, și oameni politici, care sunt implicați direct în afacerile astea și structuri de crimă organizată”.

26 septembrie 2021 9:40

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Unde-i ciclop sa ma vada, pula-ntreaga sa mi-o roada?

26 septembrie 2021 8:09

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual ciclop, îmi placi enorm. Nu pot uita găoaza ta. Hai să te fut din nou.

25 septembrie 2021 8:21

ciclop erata : - "un manelist mai smecher si ai istet " "

24 septembrie 2021 20:17

ciclop daca se intalnea cu romanii din diaspora incasa o serie de "scatoalce" de-i suna apa in cap, asa l-a fraierit un manelist smecher decat el si care a spus ca ii face cadou tatalui sau poza cu presedintele nulitate habarnista , cetateanul k.w. iohannis !!

24 septembrie 2021 20:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.