În ciuda exploziei de infectări cu coronavirus, din ultima perioadă, și a faptului că zilnic mor de două ori mai mulți oameni de COVID-19 decât au murit în tragedia de la Colectiv, campania de vaccinare nu dă semne de revigorare. Medicul Gabriel Tatu-Chițoiu avertizează că, la ritmul actual, în 2-3 săptămâni vom ajunge ca Italia și Spania în februarie-martie 2020, când doctorii erau nevoiți să decidă pe cine intubează și pe cine nu, și le recomandă celor care încă ezită să se vaccineze urgent.

„Vaccinați-vă urgent!”, le recomandă cunoscutul cardiolog celor care încă șovăie, demontând, totodată, și câteva dintre temerile românilor față de vaccin: „incidența miocarditei este de patru ori mai mare la cei care fac COVID”.

Alte 7.095 de cazuri noi de COVID-19 au fost raportate, ieri, pentru ultimele 24 de ore, de către Grupul de Comunicare Strategică, aceasta fiind a doua zi la rând cu peste 7.000 de noi îmbolnăviri. Și numărul pacienților internați la terapie intensivă a ajuns la 1.067, iar 113 oameni infectați cu noul coronavirus și-au pierdut viața. Potrivit datelor comunicate de autorități, 11 dintre ei aveau vârste sub 50 de ani, iar 6 dintre cei care au murit erau sănătoși înainte să se îmbolnăvească de COVID.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

SPER DIN TOATA INIMA CA DA! Într-adevar, daca voi (si ai vostri, în cap cu Felix-Ocnashul, n.m.) va îndreptati spre scenariu Italian, noi (ceilalti) avem sansa sa respiram un aer (mult) mai curat, mai putin infectat de MEDIA-bashinile voastre toxice si molipsitoare. Cu respect, Paulus

26 septembrie 2021 22:14

Gelu Mandolina Asa scapam de prostii ''imunizati''. Cad ca mustele pe strada.

25 septembrie 2021 0:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.