Președintele Klaus Iohannis urmează să fie huiduit copios de susținătorii lui Ludovic Orban la congresul de sâmbătă, de la Romexpo.

Tabăra susținătorilor actualului președinte al PNL, Ludovic Orban, îi pregătește o primire șefului statului Klaus Iohannis, menită să-i arate că nu mai este apreciat și dorit în partid. Aceasta după ce Iohannis și-a declarat simpatia și susținerea față de Florin Cîțu, rivalul lui Orban la conducerea PNL.

Surse din interiorul PNL au declarat că sunt indicii potrivit cărora cinci dintre filialele fidele lui Ludovic Orban pregătesc un adevărat „spectacol de sunet și lumini” dedicat lui Klaus Iohannis. Șeful statului și-a anunțat intenția de a participa la congresul de sâmbătă, 25 septembrie, de la Romexpo, în cadrul căruia va fi ales noul președinte al PNL pentru următorii patru ani.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Lulu Asa ii trebuie: te bagi in troaca, te mananca porcii !!!

25 septembrie 2021 10:10

Pute Las cum este o sa intre pe ascuns de baietii care il sustin ,tot ei si alti lingai vor fi si la aplauze ,PDL -ul sa traiasca datorita lui nu mai scapam de bisnitari,hoti si nulitati !!

25 septembrie 2021 8:12

noi .un nenorocit care trebuie suspendat cf. Constitutiei Romaniei, pe care, acest nenorocit, o sfideaza, o batjocoreste, aratand - nenorocitul, cata ura si dispret cloceste pt Poporul Roman.

24 septembrie 2021 18:44

Elvis Asta merita sa fie huiduit de toată țara la câtă nesimțire zace în el. De la Iliescu și Constantinescu am avut două hahalere de președinte, rușinea rușinilor.

24 septembrie 2021 17:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.