Gabriel Valentin Mager, un cunoscut dealer de artă, şi-a pus capăt zilelor din cauza depresiei, într-o locuință din Bucureşti. Înainte de gestul extrem, anticarul şi-ar fi vizitat părinţii pentru a-şi lua adio de la ei.

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit de o prietenă rugată să-l verifice de către părinții acestuia, care s-au îngrijorat în momentul în care Gabriel Valentin Mager nu a mai răspuns zile bune la telefon.

Potrivit unor surse judiciare, Gabriel Valentin Mager, un cunoscut dealer de artă şi-a fi pus capăt zilelor din cauza depresiei, cu un pistol militar Beretta Pietro, de calibru 7,65 milimetri, pentru care nu deținea autorizație, notează jurnaliştii de la Gândul.ro

Tocmai de aceea, în paralel, a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili proveniența armei respective.

În locuinţa în care a fost găsit fără viaţă, bărbatul lăsase un bilet pe masă în care trasa instrucțiuni referitoare la transferarea unei sume de bani aflate într-un cont bancar.

Înainte de gestul extrem, anticarul şi-ar fi vizitat părinţii pentru a-şi lua adio de la ei.

Potrivit cunoscuților, Gabriel Valentin Mager suferea de depresie, mai ales că asupra sa existau şi acuzații că ar fi comercializat o serie de falsuri ale unor opere ”semnate” de artiști de renume mondial.

Mai mult, piesele comercializate de el ar fi ajuns în colecții private după ce ar fi fost vândute prin intermediul unei celebre case de licitații.

Astfel, sinuciderea cunoscutului anticar Gabriel Valentin Mager ridică acum multe semne de întrebare în lumea colecționarilor de artă din România, care sunt șocați de gestul său extrem.


Comentarii

waaaawwww . Ce vorbesti nenicule?Eu insusi sunt siderat ca colectionaru asta sa numea si dealer.Ca aia de droguri.Dealer e un fel de Leader?Sau un fel de distribuitor sa intzaleg?Sunt shocat dea binelea.Nu stiu cand o sami revin .Nu credeam ca in arta {pictura}Sunt vca in orice domeniu bisnitari care iau ieftin munca altora si o vand scump La fraierii pe care ii gasesc.Insamna ca cam falsicaluia pictoare,si le vindea la cumparatoare.

27 septembrie 2021 9:45

UP DATE: De fapt, dilărul a murit de #GUVIDU'-19, respectiv de varinatele Zetta, Miu, Ro si ... Sigma.

25 septembrie 2021 23:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.