Ludovic Orban, care a pierdut sâmbătă, alegerile interne din PNL pentru funcția de președinte al PNL, a anunțat că luni dimineața demisia sa din funcția de președinte al Camerei Deputaților se va afla pe masa noului lider PNL, Florin Cîțu.

„Din momentul de faţă între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a mai spus Ludovic Orban, în prima sa reacție după aflarea rezultatului alegerilor interne de la Congresul PNL.

„Încep prin a le mulţumi celor aproape 1.900 de colegi care mi-au acordat încrederea în condiţiile în care s-a desfăşurat acest Congres. Îl felicit pe Florin Cîţu pentru alegerea ca preşedinte al PNL. De 31 de ani am apărat valorile liberale şi am acţionat constant pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile pentru apărarea democraţiei, a drepturilor şi valorilor individuale şi valorilor liberale şi voi continua să acţionez alături de colegii mei.

Integral pe Digi24Comentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Păi, ce să-ți fac eu, nene Ludovic? Dacă tu, n-ai fost în stare la congresoi să-l imiți pe husenul meu liberat și el de la ocnă, Liviu Nicolae Dragnea, cel care la congresoiul PSD a știut să-i întrebe pe comuniștii lui fezandați din PSD, măăă, mai vreți să fiu președintele vostru? Iar aplaudacii au răcnit fiecare grohăind în limba stalinistă, Daaaaaa! Era atât de simplu ca tu, nene Ludovic să rămâi Augustus al PNL, dar, tu ai preferat să-i dai derogare lui Cîțu să te dărâme dă pă tronul PNL, așa că fii tare, fii bărbat și belește belirea câștigării cu brio a pierderii funcției de Imperator al PNL. Tu, sărmane nene Ludovic, ai mai făcutără o mare greșeală mare, ți-ai retras candidatura de la președinția PNL în 2014, ca să-l proptești pe Ăl de Sus d-acum de la Cotroceni să ajungă acolo pă tronul țării, iar acum Ăl dă Sus ți-a băgatără pumnul sau pumnii în gură, te-a dărâmat din toate funcțiile posibile. Eu, ce pula calului să-ți fac dacă atunci în 2014 NU ai știut că mai devreme sau mai târziu, vei plăti pentru naivitatea ta de profan bleg și blegit într-ale politichiei? Acum, ai învățat și tu care-i șpilul, adică, atunci când ești pe cai mari, trebuie să le bagi la toți pumnii-n gură și să nu-i lași să ajungă mai sus, pentru că mai târziu te vor trăda și-ți vor cere capul. Acum, c-ai învățat lecția, succesuri la șomeria politică-n pula calului! Cu respect, Adrian, poponar înveterat și veteran și înrăit, mason cu găoaza ferfeniță rămasă de la ocnă ca amintire.

27 septembrie 2021 3:43

D Acum nu-i mai zicem Gică mandolina , îi zicem Gică mandolina razgandacu.Stam și ne întrebăm , oare s- a schimbat mandolină, de unde atâta curaj pe el? Când colo Gică mandolina este acum pe lângă las și răzgândesc.

26 septembrie 2021 21:49

Dan Gata,ai găsit scuza" să nu ajungă camera deputaților la psd", ce are scula cu prefectura, de unde ști tu că o să ajungă la psd? Majoritate nu o sa mai aveți niciodată. Usr- ul un este cârpa Orban, barna și ciolos unde au scuipat nu se mai întorc, au spus fara câtu, fara câtu rămâne. Ghinionul tau este că catulache o să pice la moțiune și o sa vina un altul premier, nicidecum de la PNL și atunci cutulache îți retrage sprijinul că sa te facă de tot de căcat.

26 septembrie 2021 19:05

Elvis Sa- nebunești tu că-ți dai demisia, noi nu credem la cât ești de gargaragiu. Un panglicar că tine nu are cuvânt. Te-a bătut un troglodit. Dacă aveai onoare , așa cum pretinzi , îți depuneai demisia de aseară după ce te-a belit jonhanis. Nu faci decât să te umpli in continuare de ridicol, așa cum ai fost toată viața. Cineeee strigaaaa joohaaniiiiis preseeedinteeee. Orbanelul striga că un descreerat.Acum pupal in cur pe johanis sate țină ore la camera deputaților.

26 septembrie 2021 16:00

EINSTEIN Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu, demis de premierul Cîțu, susține că pe durata mandatului lui au fost mai mulți oameni politici care au încercat să intervină în controalele de mediu făcute. Mai mult, Berceanu a spus la Digi 24 că fostul ministru al Mediului (n.r. Costel Alexe) ar fi făcut aceste intervenții, iar un consilier al acestuia era proprietarul unui depozit ilegal de gunoaie. Berceanu face referire la un depozit de aproape un milion de metri cubi, ilegal în Popești-Leordeni, la granița cu Sectorul 3, care până acum nu a fost semnalat niciodată și care a distrus caseta de evacuare a apelor menajere din București rezultând trei sectoare inundate cu materii fecale. În ceea ce privește munții de gunoi aruncați pe câmpurile din jurul Capitalei, Berceanu a declarat într-un interviu anterior acordat HotNews.ro că există un acord tacit din partea primăriilor, care știu despre această practică, dar nu fac nimic și acuză ”o cârdășie între funcționari ai statului, din diferite instituții, și oameni politici, care sunt implicați direct în afacerile astea și structuri de crimă organizată”.

26 septembrie 2021 9:41

pensionar Ai belit politica atitia ani fara sa faci nimic bun romanilor si asa v-a face si vasilica cu johanis care ne jupoaie impreuna cu firmele straine de gaz, curent, apa, care ne taie padurile...

26 septembrie 2021 7:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.