Nu mai este un secret pentru nimeni că, în România, legile sunt făcute pentru a fi respectate de norod, nu de cei care le concep sau aplică, dar unii țin neapărat să ne pună mereu acest lucru în față.

Congresul organizat de Partidul Național Liberal în weekend-ul precedent, în Capitală, la Romexpo, este cel mai bun exemplu de lipsă de respect, de nepăsare, de ignoranță, de sfidare sau cum mai doriți să o catalogați față de cetățenii români, “oamenii de rând”, așa cum cum le place politicienilor să ne numească – niciodată nu am înțeles la ce rând se face referire, dar probabil că această expresie descrie perfect visul celor aflați la putere, acum sau în orice altă guvernare, de a ne alinia după bunul lor plac – care se confruntă cu probleme tot mai mari în această perioadă dominată de pandemia COVID-19 și de politici neinspirate.

Atât pentru micii antreprenori, cât și pentru oamenii care cu adevărat muncesc la stat (cadre didactice, medicale și cele care nu plimbă hârtii prin birouri, în numele Poliției Române) aceste zile sunt marcate de griji mari, determinate de incertitudinea din pandemie.

Integral pe România LiberăComentarii

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Când era șef la TSD, futeam în cur mulți fraieri. Acum s-a schimbat doar culoarea. De la fraieri roșii, la fraieri galbeni...

27 septembrie 2021 15:20

ciclop, membru PSD Aș suge pula lui Cîțu. De la Dragnea, n-am avut un politician mai pervers.

27 septembrie 2021 15:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.