Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghiţă, a declarat luni seară că suntem pe o pantă ascendentă în ce priveşte noile cazuri de coronavirus şi că se aşteaptă chiar ca marţi să fie raportate la 7-8000 de cazuri. Medicul militar a afirmat astfel că acea imunitate colectivă de 60-70% despre care se vorbea iniţial, nu mai este suficientă. „Noi avem nevoie de o imunitate de grup de 80-90%”, a afirmat el.

„Ne îngrijorează, nu avem de unde să ştim unde ne vom opri, care va fi momentul la care vom ajunge la acea fază de platou, faptul că în ultimele 24 de ore am avut o rată de pozitivare a testelor de aproape 20 la sută înseamnă enorm, înseamnă un potenţial foarte mare de a genera multe cazuri de aici înainte, mâine, probabil că vor fi peste 7-8.000 de cazuri, poate chiar mai mult. Suntem pe o pantă ascendentă, suntem pe o creştere exponenţială, varianta Delta este dominantă, generează majoritatea cazurilor pe care le avem azi diagnosticate”, a precizat Valeriu Gheorghiţă la Europa FM.

Situaţia actuală poate degenera, este de părere medicul Valeriu Gheorghiţă dacă nu respectăm regulile de distanţare şi de protecţie: “Potenţialul de creştere a numărului de cazuri este extraordinar de mare, prin simplul fapt că vorbim de o variantă virală de două ori mai contagioasă.

Integral pe GândulComentarii

Băi agariciule!!!!! Tu ești un habarnist! Vorbești ca prostu! ...”Ten Pana Mea”!

29 septembrie 2021 7:37

Radu Cristian: Va rugam sa ne scuzati ca am sters poza cu EURO-maimutza Gheorghiţă V., dar inestetica antropoidului ne-a atras critici repetate din rândul cititorilor si nu mai vrem sa riscam sa ne fuga toti clientii, ca tragem obloanele! Cu respect, RC

28 septembrie 2021 22:09

Cu așa doftori școliți pe repede înainte, s-a dus dracul respectul pentru această profesie! O cunoștință de-a mea ( o distinsă fostă profă de mate) s-a prezentat la o clinică privată cu rezultate unui CT la rinichi. Doctorița tinerică nici nu s-a ridicat de pe scaun, fără a mai vorbi de răspunsul la „bună ziua”, a aruncat o privire pe produsul imagistic al cestiunii și a exclamat: „Aaa, păi dumneata trebuie să-ți scoatem rinichiul stâng. Mergi mata la doctorul X și se rezolvă.” A scris apoi numele doctorului pe o hârtiuță și i-a explicat unde îl găsește. Pacienta plătise costul consultației de sub un minut ca să afle de existența unui doctor care scoate rinichii precum măselele striicate! Pentru mai multă siguranță, persoana în cauză a mai consultat un doctor mai în vârstă, de școală veche. Acesta s-a benoclat îndelung la imaginea rinichilor, după care a întrebat mirat: Dar care e rinichiul cu probleme?” „Cel stâng”, a zis pacienta. „Mă mir! Eu nu văd nimic. Mă rog, se vede uzura datorată vârstei, dar de ce să-l scoatem?! Avem un tratament simplu pentru așa ceva”. Iar acum, doamna profesoară a și uitat de problema pentru care era să rămână fără un rinichi. În ce privește Covidul, forurile medicale din Norvegia tocmai au decis ca această boală să fie tratată ca orice gripă, viroză respiratorie, sau afecțiune pulmonară. Numai ăștia ai noștri guițăie de mama focului despre ce grozăvie au ei de înfruntat și cât ecce ei de eroi. Hai sictir!

28 septembrie 2021 16:39

Băi Gheorghiță, dă-ți, măh, odată demisia și nu mai clămpăni aberații socio- medicale! Poate dacă nu mai ești ocupat cu slugăreala la propaganda globalistă, îți rămâne timp să urmărești dezbaterile medicilor și savanților neînregimentați, care subliniază importanța tratamentelor preventive și timpurii împotriva bolii Covid ca alternativa corectă la abuzul de seruri experimentale, denumite în mod fraudulos vaccinuri, care salvează TEMPORAR un om și ruinează a la long sănătatea altor zeci!!! Pencă așa-zisele vaxcinuri lucrează asupra imunității naturale precum picătura chinezească care găurește piatra, dar care, pe unii, îi bagă în pământ în câteva zile, sau chiar ore. Vezi mai ales ce se întâmplă cu „poporul ales”, unde vaxcinul îi pune la pământ, ca pe popice, mai ales pe cei supervaxcinați!!! Spor la lectură, doftore!

28 septembrie 2021 13:29

Lulu Cum poate sa vorbeasca aiurea un doctor: imunitate la covid nu exista nici prin vaccinare, nici prin boala !

28 septembrie 2021 10:17

Dan Spuneți băi o data 100 la 100 vaccinați și plecați dracului odată specialiștii lui peste prăjit.Mintiti că niște ordinari. Un partid PNL de râsul lumii, mincinoși, hoți, analfabeți conduși de marele guru cu papion .

28 septembrie 2021 8:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.