Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat marţi că proiectul de lege privind instituirea obligativităţii certificatului digital COVID pentru personalul medical reprezintă o măsură necesară în această perioadă a pandemiei.

"Ieri, Ministerul Sănătăţii a pus în transparenţă decizională proiectul de lege privind obligativitatea certificatului digital UE pentru personalul medical, respectiv pentru personal din IGSU şi Inspectoratul General de Aviaţie şi pentru personal din laboratoarele medicale. Este o măsură necesară în această perioadă . Este o măsură care se aplică pe perioada stării de alertă, un proiect legislativ care va fi introdus în Guvern şi cu care Guvernul se va prezenta în Parlament. (...)

Proiectul de lege prevede, în cazul în care persoana respectivă nu este vaccinată şi nici nu a trecut prin boală, că trebuie să prezinte conducătorului unităţii, respectiv unităţii medicale, fie că vorbim de public, fie că vorbim de privat, trebuie să prezinte aceste teste. Testele se fac pe cheltuiala proprie. Statul pune la dispoziţie în mod gratuit vaccinul. Există această posibilitate", a spus ministrul interimar.

El a amintit că 70% dintre medicii din unităţile sanitare din România sunt vaccinaţi anti-COVID.

Integral pe AgerpresComentarii

Iskander Mă, eu zic să-i dați acestui Moghyor Ember și doza 4 barat, adică vreo câteva roabe de ivermectină ca să-l vindece și de viermi de cai, măgari, porci, mistreți, etc. Ia uitați-vă voi la el, ce grumaz de neom prosper are ăsta. Ca să vezi culmea hămesirii după imunitatea de covid-19, s-a ajuns și la doza a 3-a, iar doza a 4-a e pe vine și ea, e cu izmenele suflecate până la brâu, ce să mai vorbim? Mă întreb și eu, doza a 5-a când e pe vine?

29 septembrie 2021 3:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.