Când cifrele neadevărate se întorc și sădesc neîncrederea oamenilor, președintele și premierul ridică mâinile în sus și strigă: „Cine, noi?”. Da, voi.

De fiecare dată, în ultimii aproape doi ani, când s-au exprimat îndoieli asupra corectitudinii informațiilor furnizate de Guvernul României despre evoluția pandemiei, un vast și insidios aparat de propagandă a sărit în apărarea echipelor conduse de Orban sau de Cîțu și mângâiate pe creștet de Iohannis.

Oricine încerca să obțină informații cât mai precise, oricine semnala că multe lucruri nu sunt în regulă în statisticile oficiale era și este taxat drept adept al teoriilor conspiraționiste, dușman al poporului și al înțelepților care-l conduc.

Integral pe LibertateaComentarii

@EINSTEIN Hoa-ha-ha-ha! Chiar așa, mă băiatule?! Mă mir că nu obțin 150%! Tu n-ai aflat că nici măcar viteza luminii (constanta „c” din E= mc2) nu e cea mai mare din Univers, cum credea Einstein? Că neutrinii pizdaci au o viteză mai mare? Și nu numai ei. De tahioni ai auzitără? Dacă USR+ plus obține un rezultat cu două cifre, va fi chiar un miracol. Tu care din tabără ești? Din aia cu CURcubeul franjurat?

29 septembrie 2021 11:16

EINSTEIN USR/PLUS va fi votat de romani, cu peste 50%, iar Ciolos, este viitorul Presedinte al Romaniei, datorita perseverentei si patriotismului autentic, si chiar sacrificiul (renuntare la ciolanul functiilor) facut de acest partid, pt binele Poporului, sa scapam de drogatul Catu/PNL tradator si incompetent. Bravo, Ciolos, bravo, USR/PLUS.

29 septembrie 2021 10:27

pensionar Astia doi sunt dusmanii romanilor, trebuie demisi si sa raspunda, si sa mai analizeze impreuna cu ' specialistii' lor magariile pe care le-au facut , la puscarie ca unul are experienta.

29 septembrie 2021 6:02

Patrick André de Hillerin -în fine: Albert Bourla, directorul Pfizer, profețește: Viață normală doar pentru cei care se vor vaccina anual - vezi si https://www.activenews.ro/stiri/Albert-Bourla-directorul-Pfizer-profeteste-Viata-normala-doar-pentru-cei-care-se-vor-vaccina-anual.-VIDEO-169634

28 septembrie 2021 22:44

Patrick André de Hillerin - alta DOVADA CA NE MINT: SANITAS, reacție dură față de Cîțu și Cseke, cioclul de la Sănătate: "Ați mai văzut vreodată un general care, în plin război, își înjumătățește Armata?" Ministerul vrea să impună neconstituțional vaccinarea obligatorie

28 septembrie 2021 22:43

Patrick André de Hillerin - alta DOVADA CA NE MINT: Mass Minciuna Media la TVR: Pacienți MORȚI așteaptă loc liber la ATI dar toate paturile GOALE sunt ocupate! Îti sta EURO-mintea în lock-down, nu?!

28 septembrie 2021 22:42

Patrick André de Hillerin - si înca o DOVADA CA NE MINT: EXPLOZIV. Circa 60% dintre polițiștii unui sondaj intern al SNPPC nu vor să se injecteze: Nu acceptăm să fim cobai ai vaccinării! Sindicatele polițiștilor susțin nevaccinații!

28 septembrie 2021 22:40

Patrick André de Hillerin - înca o DOVADA CA NE MINT: Marea Britanie - mor cu mii de oameni mai mulți decât de obicei... dar nu din cauza Covid: cardiopatii ischemice și AVC-uri pe bandă rulantă la "vaccinati", la "protejati" si la "imunizati"!

28 septembrie 2021 22:39

Patrick André de Hillerin - DOVADA CA NE MINT: Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect!

28 septembrie 2021 22:37

Fute-l, fute-l, fute-l repede pe sobolanul-liliac Xi Jinping-pong #ACUM!

28 septembrie 2021 22:27

lucian56 Nu prea inteleg de ce trebuie sa cautam tot timpul vinovati pentru ce, noi ca popor nu realizam. De ce vinovati de nerealizarea procentajului de vaccinati sunt Iohanis si Catu? S-au dat bani la personalulmedical (cati au fost voluntari?), s-au dat unele beneficii, se dau vaucere, se realizeaza o tombola saptamanala, etc. Noi ii gasim vinovati. Este normal? Vreau un singur exemplu de PSD-ist carw s-a impicat in aceasta activitate de vaccinare. Sau este responsabilitatea numai a liberalilor? Sau vaccinat doar 35% (cam cat au avut procentajul la alegeri al Liberalilor). Deci despre ce vorbim?

28 septembrie 2021 20:03

Da, mint nenorociții eștia din pulitică, în frunte cu Cotrocenitul și cu Căcâțul, dar avionul nu poate zbura doar într-o haripă. Mai ecce și cealaltă. cea a incompetenților și speculanților din domeniul medical. Cu excepția medicilor care refuză să se vaxcineze, a celor care refuză aderarea slugarnică la propaganda vaccinistă cerută de globaliști, precum și a medicilor care caută căi alternative de tratament, spre a-i scuti pe bolnavi de barbaria din spitalele Covid, multora dintre medici nu le pasă nici cât negru sub unghie de pacienți. Lor să le meargă bine și să fie avuți în vedere de cei ce învârt sumele enorme care se topesc în sistemul sanitar precum zăpada căzută acidental în Sahara! Ei bine, de-ai din ăștia sunt aproape toți care ajung în fruntea sistemului sanitar din Românica. „Niște răi și niște fameni” cărora omenirii îi este rușine să le zică oameni!

28 septembrie 2021 17:25

Fute repede un sobolan negationist! Acum!

28 septembrie 2021 15:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.