Departamentul pentru Lupta Antifraudă a sesizat DNA în privința proiectului pe fonduri europene care a avut ca beneficiar firma lui Dan Barna. Este a doua sesizare pe care DLAF o face la DNA pe numele lui Barna, la scurt timp după ce procurorii anticorupție au clasat o speță.

Surse din cadrul Departamentului pentru Lupta Antifraudă au confirmat pentru Antena 3 faptul că DNA a fost sesizată în ceea ce îl privește pe Dan Barna, dar și pe soția acestuia, Olga Totolici.

Sesizarea are legătură cu ”Biblioteca bunelor practici”, un concept inovator de dezvoltare a mediului rural. Acolo au fost ceva probleme în accesarea fondurilor europene pe care firma lui Dan Barna le-a primit.

Aceasta nu este prima sesizare pe care cei de la DLAF o fac cu privire la Barna. DNA a mai fost sesizată pe o speță similară, însă dosarul a fost clasat recent.

Pe 22 septembrie, DNA a comunicat faptul că s-a dispus clasarea dosarului, pe motiv că fapta nu există.

Cel mai probabil, urmează ca Dan Barna și soția sa să fie citați la DNA, unde vor trebui să spună cum anume au obținut fondurile europene în cazul ”Biblioteca bunelor practici”.


Comentarii

M-au încercat multe idiosincrazii față de mister Bârnă, dar asmuțirea bruscă a „ofițirilor” DNA împotriva sa spune clar că băiatul a mârâit în front, iar Geaca Roșie care l-a propulsat în sferele cerești ale politichiei dâmbovițene nu poate permite una ca asta. Chestia e cusută cu sfoară cu atât mai vizibilă cu cât păcatele penale ale individului cu geacă roșie ecce cu mult mai impardonabile decât ale coconului userist abia ieșit din Matrix!

28 septembrie 2021 19:04

Lute Ori esti cu noi ori o imbulinezi,avertisment general ,de azi nu mai am nici o parere, nu de alta dar ma cuprinde scarba,,popor umil asta incurajezi nu mandria si demnitatea,Traiasca Joianis ,cel bun ,cel drept ,cel mare ,cel viteaz !!!

28 septembrie 2021 14:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.