Medicul Luciana Rotaru, coordonatorul SMURD Dolj, a declarat că în prezent la Spitalul din Craiova sunt internați 11 pacienți la Terapie Intensivă și încă 13 așteaptă un loc pentru internare.

Totodată, șefa UPU spune că diferența dintre valul 4 și celelalte valuri este că, în primul rând, cei mai afectați pacienți sunt cei nevaccinați.

„În luna martie a fost vârful de încărcare al spitalelor, am avut tot ca acum, 32-33 de pacienți. Acum nu este încă vârful. Doi la mână, este o diferență în ceea ce privește vârsta medie a pacienților. În primul val au fost pacienții vârstnici, acum nu mai avem acei pacienți bătrâni în aceeași proporție covârșitoare pentru că aceia s-au vaccinat. Au rămas cei care s-au considerat tineri și viguroși și nevaccinați. Acum sunt loviți din plin. Se vine și foarte târziu la spital”, spune medicul Luciana Rotaru pentru Gândul.

Integral pe GândulComentarii

Maria Stoica: #Sug EURO-poolla lu' Ursula & #REZIST!

28 septembrie 2021 22:17

Paulus: Bine, dar cine e EURO-maimutza mascata din poza?! Ca daca e "protejata" & "imunizata" si nu e "pandemia" ei, ci a celorlalti, atunci chiar ca nu înteleg ce mai are de ascuns. Cu respect, P.

28 septembrie 2021 22:16

Ori minți, ori ești prost! Dacă vrei, îți ofer eu date statistice din SUA, Marea Britanie, Germania sau ansamblul UE, unde numarul vaccinaților este mult mai mare decât al nevacinaților, dar, ce să vezi, procentajul mai mare de reinfectați și de MORȚI ecce sensibil mai mare decât în cazul nevaxcinaților!!! Avem și cazul Israelului, unde peste 80% din populație este vacinată cu două și chiar 3 doze. Ei bine, cei peste 80% vaxcinați dau 95 % dintre (re)infectați, iar cei mai puțin de 20% dau numai 5% dintre infectați. Procentaje sensibile asemănătoare se înregistrează și în ce privește decesele! O fi Pfizerul chiar atât de eficace asupra oltenilor, de nu văzuși tu oltean vaxcinat și decedat, ori alde matale mâncă cu poftă ceva maroniu și urât mirositor?!

28 septembrie 2021 18:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.