Peste 13.000 de români au primit doza 3 de vaccin împotriva COVID-19 până astăzi la prânz, iar oamenii continuă să vină în centrele de vaccinare.

De asemenea, 25.700 de persoane s-au programat în platforma de programare pentru doza 3, în condițiile în care programările în platformă au fost deschise aseară, a anunțat marți medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare. Doza 3 se face doar cu vaccin Pfizer sau Moderna, la alegere, și se poate administra inclusiv încrucișat: cine a făcut primele două doze cu Pfizer poate opta acum pentru vaccin Moderna și invers.

"Trebuie să fim responsabili în perioada următoare, avem nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi să respectăm regulile și să ne vaccinăm, având în vedere faptul că prin vaccinare evităm riscul de formă gravă, riscul de spitalizare, riscul de deces și riscul de răspândire a virusului", a subliniat coordonatorul campaniei de vaccinare.

Integral pe HotnewsComentarii

Iar ai ieșit să dai din buze, don colonel! Matali chiar ești autist?! N-ai auzit că OMS-ul NU recomandă doza a 3-a? N-ai apucat să afli că, în Israel, pe măsură ce s-a trecut masiv la doza a 3-a, situația pandemică nu s-a ameliorat, ci să degradat dramatic? Știu că pe mata și pe al lu Cîțu nu v-a dus mintea să nu vă azdruncați la 120 de melioane de doze și vreți să scăpați acum de ele., dar cu ce preț? Vreți să „bateți” Israelul la gradul de vaxcinare, dar și cu dublul numărului de morți? Întrebarea întrebărilor ecce însă de ce nu aduceți în țară medicamentele care combat Covidul în primele 5 zile, când virusul nu a ajuns încă masiv în plămâni, de unde să treacă în sânge? Abia din acest moment Covidul e Covid! De ce îl lăsați să ajungă nestingherit? ȘI de ce mințiți boborul cu mizeria aia de mască?! Peobabil că, după cheltuiala halucinantă cu cele 120 de milioane doze de vaccin, nu vă mai permiteți să cumpărați și medicamentele antivirale ce evită spitalizarea, dar de ce nu stabiliți un protocol de tratament rapid cu antivirale existente deja în farmacii și să-i învățați pe români cum să se trateze acasă imediat după apariția celui mai mic simtom de răceală și gripă?! Ori n-ai aflat încă de faptul că Norvegia a stabilit ca boala Covid să fie tratată exact ca o răceală sau gripă? Ori voi n-ați atins încă stadiul de gândire al lui homo superior, ci încă mai gândiți cu capul din nădragi?!

28 septembrie 2021 18:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.