Purtătorul de cuvânt al USR PLUS Ionuţ Moşteanu a anunţat că Biroul Politic al partidului a mandatat parlamentarii formaţiunii să susţină orice moţiune de cenzură ajunge prima la vot, fie cea USR PLUS – AUR, fie cea depusă de PSD, transmite News.ro.

El a mai spus că aleşii partidului din BPR vor solicita ca moţiunea de cenzură USR PLUS să meargă de îndată la votul în Parlament. Liderul deputaţilor USR PLUS a adăugat că PSD pare că s-a hotărât în ceea ce priveşte moţiunea, însă rămâne de văzut ce vor face social-democraţii, în contextul în care PSD „i-a ţinut spatele” lui Florin Cîţu până la alegerea acestuia ca preşedinte al PNL la Congresul de sâmbătă.

„Moţiunea noastră tocmai a fost declarată validă de către Curtea Constituţională. Fiind prima depusă, este deja depusă de trei săptămâni şi ceva, trebuie să meargă la vot. Dincolo de asta, o să vedem ce se întâmplă în Birourile permanente pentru că am văzut în săptămânile acestea un balet fără precedent făcut de PSD în încercarea de a îl ţine pe Florin Cîţu la Palatul Victoria până la votul în Congres.

Integral pe UniversulComentarii

xyz Banii Europeni, alocati Romaniei prin acest PNRR, bani ce trebuiesc consumati in 5 ani, cf. tintelor precizate in plan, NU vor putea fi investiti – cu „guvernul meu” &Catu, deoarece : lipsesc firmele/companiile specializate si personalul necesar, banii Europeni nu pot fi matrasiti de clientela PNL& Catu, fiind riguros controlati de inspectorii Europeni, deci, acesti bani nu sunt atragatori pt mafia liberala si pt. orice alta mafie prietena. Nu se vor face nici un fel de reforme (trambitate de Catu&PNL&Johanis), doar niste CARPELI si LIPELI, asftel ca, peste 5 ani, Romania va restitui banii necheltuiti – din motive de incomptetenta si prostie. Succesuri !

28 septembrie 2021 16:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.