România a stabilit marți un record absolut de infectări de la începutul pandemiei, cu peste 11.000 de cazuri noi de Covid, iar specialiștii susțin că aceste date reprezintă doar începutul unei perioade foarte grele pentru țara noastră.

Cu 208 decese și 306 copii internați, România este în plin val patru, în timp ce alte state europene au scăzut la nivelul de infectări din perioada sezonului estival, cum este cazul Spaniei și Italiei sau sunt pe un trend clar descrescător, așa cum se poate observa pe graficele din Franța și Germania.

La cazuri noi, România depășește deja vârful în valul trei și nu sunt semne că ar urma în curând o intrare pe platou. Trendul crescător se poate observa și în cazul deceselor depășind o medie zilnică de 118 decese la nivel național, în ultimele șapte zile.

Integral pe G4media.roComentarii

G4media.ro - PRECIZARE: Angajații firmei Johnson&Johnson, producătoare de "vaccinuri" Covid, nu încurajează injectarea copiilor cu un ser ale cărui repercusiuni viitoare sunt incerte. Project Veritas face lumină pentru cititorii nostri cu camera ascunsă: https://www.youtube.com/watch?v=hNIj83XNNeE&feature=emb_logo

28 septembrie 2021 23:06

G4media.ro - TVR: "Pacienți MORȚI așteaptă loc liber la ATI dar toate paturile GOALE sunt ocupate!" Va junge, sau mai vreti?!

28 septembrie 2021 23:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.