După primul Birou Executiv al Partidului Național Liberal în noua formulă de conducere, președintele PNL Florin Cîțu a declarat marți, 28 septembrie, că s-au format două echipe de negocieri la Camera Deputaților și la Senat „pentru a păstra majoritatea în Parlament” și că s-a luat decizia ca dacă USR votează o moțiune alături de PSD sau de AUR, „în acel moment Partidul Național Liberal nu va mai negocia cu cei de la USR”.

„În continuare, Partidul Național Liberal rămâne ferm în spatele președintelui și premierului în această perioadă, nu este niciun fel de discuție aici. În continuare, îi așteptăm pe partenerii de la USR să vină, să discutăm, să mergem cu această coaliție mai departe. Dar vom trage o linie. În momentul în care cei de la USR vor vota o moțiune alături de PSD sau de AUR, în acel moment Partidul Național Liberal nu va mai negocia cu cei de la USR”, a spus premierul Florin Cîțu, după primul Birou Executiv al Partidului Național Liberal în noua formulă de conducere, cu el președinte.

Două moțiuni împotriva lui Cîțu

Curtea Constituțională a decis marţi, 28 septembrie, în unanimitate, să admită sesizarea Guvernului Cîțu şi a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Guvern și Parlament pe tema moţiunii de cenzură a USR PLUS și AUR.

Integral pe LibertateaComentarii

ardelean Date dracului de drogat prost, fiecare voteaza cu cine vrea nu cu un idiot ca tine si ca gasca de lingai de la Cluj; Boc, Bogdan, Tise, Buda, Flutur , ala cu gaiinile, etc...Beliti voi pula pina la urma...

29 septembrie 2021 6:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.