”Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze.″ Este formula plastică prin care analistul Cristian Tudor Popescu descrie pe scurt situația din România.

Acesta consideră că Guvernul PNL-USRPlus nu a pregătit România de valul patru afirmând că nu sunt ”nici măcar locuri suplimentare la morgă”.

”Ne așteaptă o toamnă și o iarnă crunte. Mulți români vor muri de Covid, pentru că, astă-vară, guvernul PNL-USRPlus, ocupat să se aleagă, n-a pregătit pentru valul 4 nici măcar locuri suplimentare la morgă”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

Integral pe ProTVComentarii

Pute a căcat, deci e psd-istul Paulus prin zonă 22:40

30 septembrie 2021 7:03

Sodomitul de serviciu al U$R, șobolan lenlinist cu trecut maoist: Sunt eu, Xi Jimping -o iau în anus și gândesc cu fundul proaspăt sodomizat.

29 septembrie 2021 22:40

Ecce Kur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D, șobolan lelinist cu trecut comunist O iau în anus și gândesc cu fundul proaspăt sodomizat.

29 septembrie 2021 19:37

E-he! Problemul tău, idiotule, ecce că mincea imi ecce multă și doldora de cultură. iar curul absolut intact! În ce privește comunizmul, istoria în general, ești varză clocită la cap! Întoarce-te la tine în latrină și cujetă dacă se merită să mai împuți atmosfera în jurul tău, vierme!

29 septembrie 2021 19:37

@Ecce Kur Rupt, decanul de varsta al postacilor sodomiti bolsevici Mai Ecce Cur Rupt, de ce nu faci o favoare omenirii? Du-te la o sectie ATI fara masca si scapi omenirea de un imbecil pestifelic.

29 septembrie 2021 18:25

Ecce Kur Rupt, membru in PCR/PSD de 50 de ani, belșevic distrus de sodomie 17:45

29 septembrie 2021 18:21

Erată ... de 251 de ori mai mare decât a unui NEvaxcinat. Scuze!

29 septembrie 2021 17:48

Oligofrenului cu „negaționiștii” Măh boule, vaccinații se reinfectează, se imbolnăvesc și mor exact ca și nevaccinații. Ecce ca și când nici nu s-ar fi vaxcinat. Ba dimpotrivă, încărcătura virală a unui vaxcinat ecce, potrivit unui studiu realizat de oameni de știință (medicală n.n) de la Oxford, de 251 de ori mai mare decât a unui vaccinat. Adică vaccinatul, chiar dacă ecce asimptomatic, ecce o bombă cu germeni Covid, care umblă (și infectează!) pe unde vrea pipota lui. Mai vine și ciudățenia asta a statisticii: acolo unde predomină vaxcinații, ecce normal ca numărul reinfectaților să fie mai mare decât al „nenorociților” de nevaxcinat. Și vițăvercea. Ca la noi de-o pildă. Fiind mult mai mulți nevaxcinați decât vaxcinați, virusul își face în egală măsură treaba și se vor infecta mai mulți nevaxcinati. La un moment dat, treaba se echilibrează, apoi se răstoarnă, dar în defavoarea vaxcinaților, care o mierlesc mai mulți. Panimaite? Chichirezul stă în altă parte, respectiv în tratarea timpurie a bolii, nu la sfârșit, când bolnavul a ajuns la ATI și doar mila lui Dumnezeu îl mai poate ajuta. Din prostie, sau din rea voință, guvernul „savantului” de la Cotroceni a optat pentru ce ecce mai rău!

29 septembrie 2021 17:45

gaozar imbecil detectat 14:39 Minti grosolan gaozare. Emiratele arabe Unite are in medie 1 deces pe zi datorita ratei de vaccinare de peste 80%.

29 septembrie 2021 15:08

Pentru fosila COMUNISTA de CTP și pupincuriștii de genul oligofrenului de 29 septembrie 2021 14:12 ......”Leneșul more de drum lung, iar prostul de grija altuia”! În Israel și Anglia spitalele sunt pline cu cei vaccinati, numai voi puneți BOTUL la ”pixul” lui Iohanis și Cîțu.

29 septembrie 2021 14:39

Partea buna e ca vor muri multi sobolani negationisti Partea trista e ca vor muri si oameni nevinovati: batrani, copii, iar sistemul sanitar va fi din nou coplesit. La fel si bugetul tarii. Sobolanii nevaccinati ar trebui sa-si plateasca singrui tratamentul.

29 septembrie 2021 14:12

EINSTEIN USR/PLUS va fi votat de romani, cu peste 50%, iar Ciolos, este viitorul Presedinte al Romaniei, datorita perseverentei si patriotismului autentic, si chiar sacrificiul (renuntare la ciolanul functiilor) facut de acest partid, pt binele Poporului, sa scapam de drogatul Catu/PNL tradator si incompetent. Bravo, Ciolos, bravo, USR/PLUS.

29 septembrie 2021 8:59

ProTV - UP DATE Tocmai am aflat ca guvernul PNL-USRPlus i-a pregătit pentru valul 4 un loc (de veci) suplimentar la morgă marelui jurnalist Cristian Tudor Popescu - problema pare asadar rezolvata - facem apel la calm si voie buna. Cu urari de viata lunga, Ronald S. Lauder & "redactia"-poollii

29 septembrie 2021 7:44

În toate tările, cu rata mare de vaccinare, o ”merlesc” cei vaccinati, în România este ”taman” invers. Numai un PROSTOVA precum CTP putea să debiteze asemena aberații! Băi fosilă COMUNISTĂ, de ce nu te vaccinezi, pe bune, tu!!!! Voi vă injectați tot felul de vitamine și vreti sa va credem ca v-ati vaccinat, da? Hai SICTIRI!!!

29 septembrie 2021 7:43

Mama Omida: ASA E, E URGIE PLANETARO-INTERGALACTICA!!! Si eu avertizam la vremea mea ca mulți români vor muri de Covizi si de Covide, cei mai multi în Regatul Norvegiei - vezi si "Norvegia reclasifică Covid-19: Nu este mai periculos decât gripa obișnuită. Mutațiile suferite de-a lungul timpului au transformat virusul într-o boală respiratorie obișnuită. Mai mulți oameni mor de gripă comună."

29 septembrie 2021 7:36

Xi Jinping-pong (sobolan bolsevic negationist): Dan, sunt prost.

29 septembrie 2021 7:33

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Dan, ești prost.

29 septembrie 2021 7:22

@ Dan Deși te scremi să ai dreptate, nu ai deloc, pentru că tu judeci cu curul din păcate. CTP, o fi el nefotogenic, dar le spune pe șleau și tuturor celor care calcă-bn străchini și merită critica lui sau a opiniei publice. Tu, sărmane profan credul la toate cele inexplicabile și misterioase, nu vei găsi niciodată o explicație veridică sau măcar una plauzibilă. Așa că, du-te la păscut pe miriște, poate halelști vreo balegă să te mai lumineze la cur, că ce porți tu pe umeri nu e decât o pereche de buci.

29 septembrie 2021 4:22

Dan Mai tacati fleanca mai casandra, tu le ști pe toate.Esti după cum bate vântul, când hăis când cea, când îl înjuri pe jonhanis când îl pupi in cur, când îl înjuri pe câtu când îl ștergi la bot.Esti că o rama .Cred ca ar trebui să-ți faci un examen de conștiință să vezi cat de urât ești la interior.

28 septembrie 2021 20:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.