Vlad Voiculescu a anunțat, marți, că țara noastră se află în top 5 mondial atât după numărul infectărilor, cât și după cel al deceselor provocate de Covid-19, alături de țări care au o populație de cel puțin 3,5 ori mai numeroasă. În acest context, fostul ministru al Sănătății acuză că ”România normală” promisă a fost în ultimele luni un stat complet iresponsabil față de proprii cetățeni”.

Voiculescu a scris marți după-amiază, într-o postare pe Facebook, că România ocupă locul al patrulea în lume la numărul de infectări, ”în condițiile în care mii de teste sunt încă nealocate”, și tot locul al patrulea în ceea ce privește numărul deceselor.

În top 5 se mai află Rusia, care are o populație de 146 milioane de locuitori, Filipine - 110 milioane, Iran - 84 demilioane și Tailanda - 70 de milioane, a adăugat acesta.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Belarus, India si Brazilia (tari FARA "vaccin"): Da pe noi dece nu ne bagati în Top faiv?!

29 septembrie 2021 7:48

EINSTEIN USR/PLUS va fi votat de romani, cu peste 50%, iar Ciolos, este viitorul Presedinte al Romaniei, datorita perseverentei si patriotismului autentic, si chiar sacrificiul (renuntare la ciolanul functiilor) facut de acest partid, pt binele Poporului, sa scapam de drogatul Catu/PNL tradator si incompetent. Bravo, Ciolos, bravo, USR/PLUS.

29 septembrie 2021 7:36

Fute repede un sobolan negationist! .

29 septembrie 2021 5:42

Irina Chirtoc: TVR - Pacienți MORȚI așteaptă loc liber la ATI, dar toate paturile GOALE sunt ocupate!

28 septembrie 2021 22:55

Irina Chirtoc: Albert Bourla, directorul Pfizer, profețește "viață normală doar pentru cei care se vor vaccina anual" - AVIZ AMATORILOR!

28 septembrie 2021 22:53

Irina Chirtoc: în Marea Britanie mor cu mii de oameni "imunizati" & "protejati" mai mulți decât de obicei... dar nu din cauza Covid, di de cardiopatii ischemice și AVC-uri pe bandă rulantă!

28 septembrie 2021 22:51

Irina Chirtoc Reamintesc cititorilor mei ca în Rusia "vaccinarea" e (cam) OBLIGATORIE (ca sa zic asa si nu altminterea, n.m.). Cu respect, IC

28 septembrie 2021 22:50

Bine, si Belarus, India si Brazilia (tari FARA "vaccin", n.m.), ele pe ce pozitie se afla? Cu respect, Paulus

28 septembrie 2021 22:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.