Medicul Valeriu Gheorghiță a explicat de ce carantina de noapte se aplică doar pentru nevaccinați. Aceste aspecte sunt reevaluate periodic, însă regula are o motivație practică, și anume că nu toți își fac teste din 3 în 3 zile.

Întrebat de ce de la carantina de weekend sunt exceptate persoanele vaccinate, în condițiile în care certificatul COVID este emis inclusiv pentru persoanele testate sau trecute prin boală, medicul Valeriu Gheorghiță a răspuns că explicația este de ordin practic.

„Dacă eu vreau să ies astăzi din casă ar însemna că trebuie să am un test făcut și negativ. Nu toată lumea are un test făcut în ultimele 48 sau 72 de ore ca să iasă din casă. Sigur că din punct de vedere epidemiologic, al riscului de răspândire a bolii, o persoană care este vaccinată cu schema completă și are cel puțin 10 zile de la a doua doză, la fel ca o persoană care este trecută prin boală, la fel ca o persoană care e testată negativ reprezintă un risc scăzut de infectare. Practic, însă, este foarte greu să aplici această prevedere cu un test negativ pentru că nu toată lumea își face test din 3 în 3 zile ca să poată să iasă din casă”, a răspuns medicul.

Integral pe Romania24.roComentarii

Iată de ce carantinarea nevaccinaților și libertatea totală a vaccinaților ecce idioțenii!!! Un studiu realizat de Oxford University Clinical Research Group, publicat luna trecută de legendara revistă medicală THE LANCET, dezvăluie că persoanele complet vaccinate anti-COVID au o încărcătură virală de 251 de ori mai mare decât cele nevaccinate. Ele pot să nu fie momentan bolnave, dar teribil de contagioase și sfârșesc prin a se îmbolnăvi grav sau chiar deceda! Reținem și opinia unei somități medicale franceze, profesorul Christian Perrone, expert de top în domeniul vaccinurilor. Acesta a fost îndepărtat dintr-o înaltă funcție deținută în cadrul OMS și se încearcă cu disperare compromiterea reputației sale științifice pentru declarația sa cum că „Persoanele VACCINATE sunt periculoase și ar trebui să fie puse în CARANTINĂ”! Dincolo de ocean, cu prileju unei recente reuniuni a Federației Americane a Medicamentelor (FED), mai mulți medici și experți medicali au criticat vaccinurile anti-COVID și apelurile la vaccinare în masă. Ei au avertizat că „vaccinurile UCID mai mulți oameni decât salvează”, creând, totodată, noi și noi tulpini ale coronavirusului. Dacă n-ar fi analfabeți funcționali, idioții care stabilesc strategiile medicale ale României ar putea să observe și faptul că mai toată mass-media occidentală a început războiul împotriva vaccinului. Dar nu. Ei continuă să ia lumină de la Big Pharma și de la Oculta globalistă. De ce să-și bată capul cu apărarea sănătății românilor? Într-o vreme s-ar fi temut de votul românilor, dar, de când cu terhnologiile lui Bill Gates, îi doare în turul pantalonilor de votul pârliților de români. Că, oricum, rezultatul alegerilor este primit în plic de pe la Washington, Berlin sau Bruxelles...

29 septembrie 2021 13:04

Romania: 24 de milioane de EURO-cretini? în Marea Britanie mor cu mii de oameni mai mulți decât de obicei... dar nu din cauza Covid: cardiopatii ischemice și AVC-uri pe bandă rulantă - aviz "injectatilor", "protejatilor", rapelatilor si "imunizatilor".

29 septembrie 2021 7:29

Romania: 24 de milioane de EURO-cretini? Norvegia reclasifică Covid-19: Nu este mai periculos decât gripa obișnuită. Mutațiile suferite de-a lungul timpului au transformat virusul într-o boală respiratorie obișnuită. Mai mulți oameni mor de gripă comună

29 septembrie 2021 7:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.