Restricţiile anti-COVID au fost parţial respectate în Parlament, în ziua demiterii guvernului Cîţu. Deşi prezentarea certificatului verde a devenit obligatorie pentru clienţii cafenelelor şi restaurantelor, această măsură a fost respectată aleatoriu în cazul bufetelor, cafenelelor sau restaurantului din interiorul Palatului Parlamentului, mai ales când a fost vorba de verificarea deputaţilor şi senatorilor. Unii angajaţi au recunoscut, pentru digi24.ro, sub anonimat, că s-au temut ori nu şi-au permis să solicite clienţilor-parlamentari respectivele certificate.

„Bună ziua, daţi-mi şi mie nişte apă. Să nu fie de la frigider, daţi-mi-o aşa, la temperatura camerei. Daţi-mi şi o supă”, a solicitat Parlamentarul Însetat. „Tacâm nu vreţi?”, a întrebat Doamna de la Bufet. „Nu, că o beau aşa. Ca pe cafea”.

Cafeaua este cel mai bun indiciu că în Parlamentul României se lucrează. În zilele cu ceea ce generic este cunoscut sub numele de „activitate parlamentară”, holurile instituţiei sunt inundate de aroma cafelelor gata preparate. Miroase a cafea, se lucrează. Dacă în plus miroase şi a supă ori salată la pachet, sunt semnele unei zile importante.

Integral pe Digi24Comentarii

Oltean Asa unh specimen, Sosoaca, ar trebui IMPUSCAT. Nu vrem anarhie si fascism !

6 octombrie 2021 18:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.