Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a anunțat miercuri că 77,5% dintre părinții elevilor, chestionați de minister, au declarat că nu intenționează să își vaccineze copiii.

„Am centralizat 290.000 de chestionare privind intenția de vaccinare, 7,5% sunt cu , 15% sunt indeciși și 77,5% sunt cu . Este o realitate tristă”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Acesta a prezentat rezultatele și în cifre absolute: 22.000 de părinți au răspuns „da”, 44.000 sunt indeciși, iar 224.000 au spus „nu”.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

sexolici Oltene?date prins!!!Romanii s-au nascut poetzi.Si romancele... poiate.

7 octombrie 2021 9:30

Lumineaza Doamne poporul tau Nui nemica.Nici ai mei nu au vrut sa se vaccineze.Fiindca sunt mari ,nu iam putut obliga dar iata ca La servici la vizitat Covidul pe unul din ei.Si am intrat in carantina toata familia ,si vaccinati si nevaccinati.Succes si ...pandemie usoara alde trudila.Fie sa faceti forma usoara.

7 octombrie 2021 9:28

Oltean Pe vremea "odiosului" elevii erau prima data vaccinati, apoi parintii nu mai erau intrebati. La un popor unde domina prostimea needucata, asa trebuia procedat si acum. Nu este "democratia" de nasul romanilor, deoarece duce la haos si anarhie. S-a ajuns, de fapt, la "dictatura prostimii", unde persoane fara nici o pregatire in vre-un domeniu iau decizii in acestea. Pana acum romanii se pricepeau numai la fotbal, acum se pricep si in medicina.

7 octombrie 2021 3:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.