Un client afectat de creșterile masive de tarife la electricitate și gaze naturale s-a plâns Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), criticând faptul că prețurile i-au fost majorate în timpul derulării contractului, deși i se promiseseră că sunt fixe pentru 12 luni. Răspunsul ANRE l-a dezamăgit și se simte în continuare păcălit.

Laurențiu este din București, iar în 18 februarie a încheiat două contracte cu Restart Energy, unul pentru gaze și altul pentru energie electrică. La electricitate a contractat un preț de 0,23995 de lei/kWh fără TVA și alte taxe. La gaze a încheiat un contract un preț de 104,24 de lei/MWh fără TVA.

Ambele erau cu preț fix, încheiate pe 12 luni.

Integral pe LibertateaComentarii

Oltean ANRE este o sleahta absolut inutila. Principala sa sarcina ar trebui sa fie protectia populatiei impotriva furnizorilor d utulitati, extrem de lacomi de profit. Asa patesti daca dai avutia nationala pe mana profitorilor. Incet, incet, o sa incepem sa regretam multe din aspectele epocii trecute.

7 octombrie 2021 14:37

ion Furnizorii sant echipati cu personal cu avocati juristi dar noi consumatorii cu sa ne luptam singuri cu toti acesti hrapareti care lupta impotriva noastra noi nefiind aparati de nimeni. Ca sa te lupti cu ei ai nevoie de bani avocati dar degeaba asul este in mana lor daca se spune ca este nevoie de o simpla notificare. Or fi si niscaibva penalizari si daune materiale daca renunti -cine mai stie.

7 octombrie 2021 9:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.