Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a confirmat, joi, pentru „Adevărul” ca început urmărirea penală in rem cu privire la un proiect european care are ca beneficiar o firmă care a aparţinut lui Dan Barna şi soţiei sale. Procurorii anunţă că strâng probe pentru a evalua dacă s-a produs ori dacă nu s-a produs o faptă ce ar intra sub incidenţă penală.

DNA a transmis, joi, la solicitarea „Adevărul” transmisă în 28 septembrie, că investighează sesizarea DLAF în legătură cu un proiect european care are ca beneficiar o firmă care a aparţinut lui Dan Barna şi soţiei sale.

”Un dosar având la bază aspectele la care faceţi referire este în lucru pe rolul DNA – Structura Centrală, fiind începută urmărirea penală doar cu privire la faptă (“in rem”), prin urmare, în acest moment, nicio persoană nu are calitatea de suspect sau inculpat”, a transmis DNA.

Integral pe AdevărulComentarii

Pute Paulus tu ai dreptate dar daca aresteaza si ancheteaza toti hotii ce facem ramanem fara clasa politica.Iar acum cu dosarul asta sa vezi ce raspunde si Barna si si altii la ordine si gasca se reorganizeaza !!!

8 octombrie 2021 8:06

Bine, dar ancheta trebuie extinsa si asupra EURO-donatorului de spaga, nu doar a absorbacilor autohtoni de "fonduri", nu?! La urma urmei, mituitorul e partas la infractiune si trebuie si el saltat, nu-i asa?! Cu respect, Paulus

7 octombrie 2021 21:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.