În următoarea perioadă persoanele nevaccinate sunt foarte predispuse să contracteze COVID, având în vedere contagiozitatea ridicată a tulpinii care circulă în prezent şi care se transmite de trei ori mai repede decât varianta iniţială a virusului, a declarat, duminică seară, la B1 TV, Alexandru Rafila, reprezentant al României la Organizația Mondială a Sănătății și deputat PSD, potrivit News.ro.

Alexandru Rafila a precizat că cifrele Institutului de Sănătate Publică sau din alte ţări demonstrează clar că ţările care au acoperire mare vaccinală, chiar dacă au cazuri multe, nu au internări în spitale şi nu au decese decât în proporţie foarte mică.

"De fapt, asta e diferenţa între noi şi ei şi asta trebuie să înţelegem, ce se va întâmpla în perioada următoare. În perioada următoare este puţin probabil ca persoanele nevaccinate să nu contracteze boala".

Integral pe LibertateaComentarii

Eric Clapton a făcut o donație unei mici trupe anti-vaccinare din Marea Britanie prin intermediul unei campanii GoFundMe, a transmis duminică Rolling Stone, potrivit The Daily Mail.

11 octombrie 2021 23:37

Vor muri foarte, foarte, extrem de incredibil de multi imbecili negationisti (prorocire confirmata de altminteri si de Mama Omida) - VOTATI psd!

11 octombrie 2021 22:19

Oltean La mine în sat, EURO-cretinii de teapa mea sunt (cam) marginalizati, asa ca m-am gândit sa-mi iau revansa pe forum.

11 octombrie 2021 22:10

Bine, dar dece se mai mascheaza EURO-maimutza OMS din poza, desi e "protejata" & "imunizaza" 1.000% ?! Cu respect, Paulus

11 octombrie 2021 22:08

Vor muri foarte multi imbecili negationisti Doamne, ajută!

11 octombrie 2021 12:15

Oltean Diferenta intre priocentele de vaccinare este diferenta dintre inteligenta majoritatii populatiei din Romania si a populatiei din tarile civilizate. La romani - numai cu biciul. Democratia in Romania = haos si anarhie generalizata.

11 octombrie 2021 9:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.