Deși a anunțat că i-a pus sechestru lui Dragnea ”pe toate bunurile mobile și imobile”, DNA nu i-a indisponibilizat fostului lider PSD două terenuri și o casă din Teleorman, unde este unic proprietar. Prejudiciile estimate în dosarele lui Dragnea sunt de circa 130 de milioane de lei, rezultă din documentele și informațiile oficiale consultate de G4Media.ro

Analiza unor informații furnizate G4Media de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară indică faptul că Direcția Națională Anticorupție (DNA) a pus sechestru doar pe o parte dintre imobilele deținute în România de fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, inculpat în prezent în două dosare penale cu prejudiciu estimat de peste 127 de milioane de lei, 280.000 de dolari și 60.000 de euro.

La data primului sechestru, în noiembrie 2017, DNA susținuse că a indisponibilizat ”toate bunurile mobile și imobile” ale lui Dragnea. Cu toate acestea, două terenuri și o casă din județul Teleorman, pe care acesta le deținea din perioada noiembrie 2016-martie 2017, și care nu apar nici în declarațiile sale de avere, nu figurează pe lista bunurilor sechestrate de procurori începând cu noiembrie 2017 în cele două dosare penale.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.