Oamenii se întreabă ce își doresc în acest moment responsabilii politici, de vreme ce soluțiile propuse nu sunt, în mod clar, îndreptate spre formarea unui guvern legitim și eficient. Chiar, ce vor?

În fiecare zi din ultima săptămână, în România au fost înregistrați, în medie, 270 de oameni morți de COVID. Este de două ori mai mult decât decesele din cauze tumorale: 130 de oameni au murit pe zi de cancer în august, conform celor mai recente date comunicate luni de Institutul Național de Statistică.

Tragedia prin care trecem cere orice, mai puțin soluții la cacealma. Tot luni, Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș ca să formeze un nou guvern.

Integral pe LibertateaComentarii

Victor Ailenei PAS CU PAS, v-am dus de nas!

18 octombrie 2021 5:31

Homosexual seropozitiv As fute-n cur un negationist. Sa-l pozitivez. Apoi i-as da o muie cu propriul lui cacat.

13 octombrie 2021 11:12

Oltean Toti politicienii isi dorec ciolanul. Nimic altceva; important este ca sa fie gras si cat mai mult timp accesibil. Prezenta slaba la vot reflecta faptul ca majoritatea nu vad in clasa politica actuala (nici macar in fascistii din AUR), pe cineva care sa lupte pentru nteresele reale ale tarii. Cat despre slaba prezenta la vaccinare (ultimii din Europa !), reflecta lipsa de cultura a populatiei. Deci, cele doua "neparticipari" nu pot fi corelate. Pe de alta parte, interesele Chinei si Rusiei nu sunt acelea de a arata nefunctionarea "democratiei" in Romania. Asa - zis "democratie" nu este pentru romani, care au nevoie de un "tatic", excat ca Putin, in actiunile caruia sa aiba incredere 80% din populatie. Nu au nevoie de o sleahta de politicieni corupti si nepriceputi in domeniile in care au fost pusi (politic) ca si sefi, la toate nivelurile. Esti membru de partid bun (cotizatie grasa), esti bun pe orice post.

13 octombrie 2021 9:15

Vor muri 200.000 de sobolani antivaccinisti. Jonannis, un sobolan pervers ce trebuie suspendat.

13 octombrie 2021 5:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.