O investigaţie a jurnaliştilor Recorder arată cum o parte considerabilă din banii Bisericii provin din fonduri publice: 1,3 miliarde de lei alocaţi de la buget în ultimii 13 ani, adică în mandatul Patriarhului Daniel, numai pentru bisericile din Bucureşti.

După mai multe încercări în care Biserica a refuzat să ne răspundă la orice întrebare legată de felul în care administrează fondurile publice, am decis să ne infiltrăm în interiorul sistemului folosind o identitate ascunsă, scriu jurnaliştii Recorder.

La capătul a opt luni de documentare, jurnaliştii arată cum au descoperit reţea secretă în care oameni de afaceri, politicieni şi prelaţi de la vârful Bisericii lucrează împreună într-o megaafacere: construcţia şi reabilitarea de biserici din bani publici. Toată acestea reţea operează cu binecuvântarea celui mai puternic om din BOR, pe care oamenii săi îl numesc Marele Alb.

Integral pe AdevărulComentarii

George-Andrei Cristescu: va mai informez ca prezenta tentativa de santaj este menita sa (încerce sa) dtermine BOR sa sprijine diverse "caravane" & al. "campanii" de wakssinare "obligatorie" (ca în Rusia lu' Putin si ca la EURO-pushlamalele pravoslavnice din Grecia, n.red.). Cu respect, GAC (Gospodarie Agricola Colectiva, n.m.)

12 octombrie 2021 22:43

Recorder: sugem pula lu' Soros si lu' 習近平 / 习近平 si #REZISTAM!

12 octombrie 2021 22:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.