Adevărații vinovați sunt oamenii. Nu politicienii, nu medicii, nu influencerii poartă vina dezastrului, ci poporul. Eşecul campaniei de vaccinare e al oamenilor care au votat aceşti politicieni, care înghesuie plicuri în orice buzunar din spital, hrănind lăcomia celor care ar trebui să dispară, care apleacă urechea la toate ţaţele care se cred formatori de opinie şi, ce să vezi, chiar devin asta într-o ţară în care specialistul e o specie neînţeleasă, dar părerologia e sport naţional.

România este un muşuroi al ipocriţilor şi al atotştiutorilor. Ne place sau nu, guvernul pe care aruncăm vina nu reflectă decât mâzga din care s-a ridicat.

Aici, la noi, omul de rând ascultă de popă, nu de medic. Iar biserica îl cheamă la moaşte, nu la vaccin. Aici, la noi, omul de rând îşi ia adevărurile de la canale unde jurnalismul a fost înlocuit de circ şi pocit de oameni care şi-au atârnat deontologia şi sfințenia celor trei surse în cui.

Integral pe RepublicaComentarii

Vai, eștia di la Respublica ecce elita spălaților pe creier. Elite, bre, nu glumă! Au ștuduit la greu toate manifestele neomarxismului, respectă cu sfințeniie toate indicățiile, recită între ei toate dogmele despre vaccin, care salvează omenirea rărind-o cu mult spor. Numai informațiile științifice despre Coviduț, ce vrea el și cine îl împrăștie, dar, mai ales, unde se strâng munții de bani generați de vaccinuri. Spălații pe creier nu vrea să creadă și nic măcari să audă că principalii vectori de infectare ecce exact vacinații, oameni onorabili, de altfel și cu frică de moarte. Ei vrea să trăiască măcar până mor de Covid. De ce să se sparie aflând că în statele „supraimunizate”, cum ar fi Israel, statul american Vermont, sau australian Victoria, la o rată de vacinare de peste 85”, peste 95 % dintre infectații sau reinfectați ecce vacinați: Cum naiba s-or infecta eștia de la cei 10-15% nevaccinații priponiți la domiciliu prin hospidale, sau chiar prin pușcherii, ecce greu de esplicat. Cu cât mai greu de esplicat, cu atât trâmbițează mai tare vuvuzele din massmedia, între care și respublicanii elitelor românești, bine miluite cu ceva șpagă publicitară, cum că rumânii de rând ecce needucați și nu înțelege că singura modalitate de a stăvili pandemia ecce vaxcinarea, că numai plecând la Doamne-Doamne aliniați sub drapel și în uniforme croite din saci de plastic putem dovedi lumii civilizate că nația noastră , totuși, comandamentele Noii Ordini Mondiale.

13 octombrie 2021 23:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.