Medicii din București le cer românilor să aibă încredere în știință și să se vaccineze. În fața valului de îmbolnăviri și decese cauzate de Covid, Colegiul Medicilor din București a transmis o scrisoare deschisă prin care arată că există o singură șansă de a gestiona pandemia.

”Zi de zi asistăm la tragedii: pacienți care mor, familii aflate în suferință, medici ajunși la capătul puterilor, pacienți și cadre medicale infectate cu SARS-CoV-2 care au nevoie de îngrijiri medicale. Iar numărul este foarte mare. În fața acestui tablou dramatic, ne gândim că gradul scăzut de vaccinare în rândul populației reprezintă, poate, și un eșec în ceea ce privește încrederea care trebuie să existe între corpul medical și populație.

Medicina este știință, iar știința înseamnă cercetare, schimb de experiență, schimb de idei, discuții pro și contra, pentru ca la final rezultatul să însemne binele comun”, arată medicii în scrisoarea citată.

Integral pe G4media.roComentarii

Dr. Beatrice Mahler: Cioloș și-a beut propria URINA la MISA - tu? !

13 octombrie 2021 23:58

Dr. Beatrice Mahler - SOS / MAY DAY, MAY DAY: Sunt SUFOCATA de EURO-SPAGA (free-tax, n.m.) încasata dela Astra Zeneca si de milioanele de EURO-cadavre stivuite peste mine si fuck un (sex-)appel disperat la cititori sa aduca lazi si genti frigorifice, ca sa reusim sa "gestionam" cumva situatia!!!

13 octombrie 2021 23:49

Ana Popescu Reamintesc cititorilor mei ca (în pofida apelului "disperatilor" / mituitilor lobby-isto-vakssinisti, n.m.) NICIODATA în Istoria Omenirii nu a avut loc vreodata vreo vaccinare în timp de molima. În timp de epidemie au fost administrate pacientilor EXCLUSIV SERURI (echivalente "anticorpilor monoclonali", n.m.) si NICODATA vaccinuri si/sau "vaccinuri". Cu respect, A.P.

13 octombrie 2021 22:34

Al TUTUROR medicilor din București?!? Ana Popescu, vacă încălțată, atunci de ce se umblă cu arcanul după medici să se vaccineze? De ce se forțează, inclusiv, sau, mai, vaccinarea medicilor printr-o lege anticonstituțională și contrară Declaraței Universale a drepturilor omului? Ca, de altfel, zeci sau sute de mii de medici din toată lumea, care nu numai că refuză să se vaccineze, dar și explică din ce motive. De ce somități ale medicinii, inclusiv laureați Nobel denunță această operațiune drept crimă împotriva umanității și genocid comandat de forțe obscure ale globalismului! Ei demonstrează, totodată, că vaccinul nu este soluția, ci cauza întețirii pandemiei! S-a demonstrat astfel că vaccinații se reinfectează cu Covid, sunt purtători de virus mai abitir decît nevaccinații și n-au nici o jenă să și moară de acest viros clocit în laboratoarele razboiului bacterriologic. Este semnificativ că Însuși prim-viceprședintele trustului Pfizer și-a dat demisia din funcție pe motiv că nu vrea să fie părtaș la această crimă. Cercetătorii de la Oxford au demonstrat fără putință de tăgadă că vacinații sunt cu mult mai contagioși în comparație cu nevaccinații, fapt pentru care libera lor circulație întețește în progresie geometrică pandemia”! Când moare un nevaccinat, bat tobele propagandei vacciniste, dar dacă moare un vaccinat ori nu se suflă o vorbă, ori se pune imedia placa cu comorditățile fără legătură cu vaccinul! Plus CENZURA de obârșie nazistă! De ce crezi tu, pițipoancă analfabetă de la G4media, că, anțărț pe vremea asta, Bucureștiul avea incidența de infectare în jur de 3,4 la mie, iar acum a trecut de 21? Nu cumva pentru faptul că a sporit și gradul de vaccinare? Pe măsură ce ne vom „supraimuniza” și noi, Lombardia ni se va părea o sărmană glumă...

13 octombrie 2021 17:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.