Ludovic Orban și-a anunțat, miercuri, demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Fostul lider PNL a declarat că a demisionat deoarece nu poate fi părtaș ” la acest proiect nebunesc care aruncă România în aer și lasă românii fără guvern și instituții”.

Redăm cele mai relevante declarațiii

Am anunțat încă din campania internă că dacă nu voi fi ales îmi voi prezenta demisia. În urmă cu cinci minute mi-am scris demisia și am înaintat-o către biroul permanent și secretar general al Camerei Deputaților.

Demisionez din mai multe motive. Am anunțat această decizie. Pentru a putea gira astfel de funcții, nu poți să girezi astfel de funcții decît dacă beneficiezi de legitimitate.

Integral pe G4media.roComentarii

futacu orbane orbule sau prefacutule?Romania e in plop de cand ati urcato tot voi si ati lasato acolo.Cand va trage eurooopa un Vant ,puternic si puturos.va cadea de acolo cu mare vuiet si ruinare incat o sa va uitati ca prosata in p..da dupa ce iati scoso.Ca noi pulimea...ninge ploua vremeai buna cata vreme nu se plange nimeni decat pe ici pe colo cate unul.

14 octombrie 2021 9:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.