Creșterea uriașă a tarifelor RCA în contextul falimentului demarat la City Insurance a început să creeze situații cel puțin ciudate. Dan, un șofer de 41 de ani, fără accidente în ultimii 2 ani de când și-a luat mașină, a aflat cu ocazia reînnoirii poliței RCA că este considerat asigurat cu risc ridicat. Asta în condițiile în care a primit 6 oferte de la asigurători diferiți cu prețuri peste valoarea maximă permisă de lege. Prin urmare, are dreptul la o poliță RCA mai ieftină decât oferta din piață.

Cum a aflat un șofer că este asigurat cu risc ridicat, deși nu a făcut niciun accident în 2 ani de când are mașină: Acesta se poate adresa acum BAAR pentru a cere o poliță RCA mai ieftină

Cazul prezentat mai jos este real, doar numele este inventat. Situația lui Dan am prezentat-o și într-un articol anterior și din păcate este o situație cu care se confruntă milioane de români în aceste zile, după falimentul City Insurance, cea mai mare companie de asigurări din România și liderul RCA cu peste 3 milioane de clienți.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.