Premierul desemnat Dacian Cioloş a ajuns la sediul PNL unde discută cu Florin Cîțu, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian în vederea formării unei majorităţi parlamentare. Negocierile par sortite eșecului, după ce liderii PNL au discutat, marți, să nu susțină un guvern Cioloș în Parlament. De asemenea, și Kelemen Hunor și liderii maghiari au declarat că refacerea coaliției este o misiune dificilă.

„Ne găsim într-un moment excepțional, care cere soluții excepționale. Nu am venit să aflu ce pot să îmi ofere mie partenerii de coaliție, ci ce sunt ei dispuși să ofere României. Le ofer un parteneriat pentru a forma o majoritate în Parlament”, a declarat Dacian Cioloș, la sosirea la sediul PNL.

Înainte de întânirea cu Cioloș, președintele PNL Florin Cîțu nu a vrut să facă declarații de presă. Întrebat dacă ia în calcul refacerea coaliției, liderul minorităților naționale, Varujan Pambuccian a declarat „nu iau în calcul nimic”.

Integral pe Digi24Comentarii

Homosexual seropozitiv Azi am futut in cur un negationist. Chițăia ca un șobolan. L-am pozitivat ca era prea pus pe negat...

13 octombrie 2021 18:09

Fute repede un sobolan negationist! .

13 octombrie 2021 17:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.