Vicepreşedintele Camerei Deputaților, Sorin Grindeanu (PSD), de la PSD a declarat, miercuri, la Parlament, că social-democraţii vor avea un candidat pentru şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban şi că nu îl vor susţine pe Florin Roman pentru a prelua interimatul.

El a afirmat că, după demisia lui Ludovic Orban, plenul Camerei Deputaţilor trebuie să ia act de vacantarea locului, care se va întâmpla cel mai devreme luni.

”Luni vom lua act, în plen, şi va trebui ales cât mai repede un preşedinte al Camerei, cu drepturi depline”, a spus Grindeanu.

Integral pe GândulComentarii

Viorel Hrebenciuc, ocnaș în termen care servește patria Măi dragilor, măi animamelor, eu zic să-l puneți pe Adrian Năstase, mai ales că el e acum husen liberat și ocnaș liber, având în vedere că el se screme să fie reabilitat în justiție, că el le știe pă toate așa cum și Băsescu le știe pă toate, numai că Chiorul nu mai e la PSD, plus că acum e și el dat în lege ca să-i anuleze drepturile de fost Mahăr de țară, o să-i ia și casa și n-o să mai aibă nici măcar un gard al lui pă care să stea, așa că ia puneți-l voi pă Adrian acolo că el e bun ca oul în zamă, nici nu drege, nici nu strică, cum zice ardeleanul. Zamă de oareceva acolo, o zamă de ștevie că aia e bună și la porci, de-i îngrașă și-i pregătește de Ignat, etc. Ar mai fi fost grăsuna aia, suina aia de Madam Șoșoacă, ia curtați-o voi ăștia dă la PSD, poate se lipește de voi ca căcatul împrăștiat de gard, când e defecat în grabă de vreun boschetar, că madam Șoșoacă e bună la toate, mai ales la gastronomice, ea ar putea hrăni toată cocina parlamentului unit pentru cel puțin 3 luni de zile, dacă i-ar da cuțit bucătarul de la popota parlamentului, ca s-o facă fleici, șunci și hălci, cârnați, caltaboș, cabanos, etc. File de mușchi Șoșoacă-n aspic, cu garnitură de barabule și de castraveciori milanezi, sau fleică a la Șoșoacă la grătar cu cartofi natur și salată de varză cu oțet lyonez, ce ziceți? Vă înscrieți la meniu? Iar Adrian Năstase care e și mare vânăreț, el ar putea-o salva pe madam Șoțoacă de cuțitul măcelarului, i-ar face cadou un glonț da carabină de vânătoare, cu condiția să nu-și nimerească din greșeală iarăși propria gușă, că el e pățit nevoie mare la acest capitol vânătoresc adiacent. Votați PSD! Cu Kuru!

15 octombrie 2021 6:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.