Peste 60% dintre români preferă valorile tradiționale în locul drepturilor și libertăților moderne, potrivit unui sondaj de opinie realizat de Inscop Research. Totodată, peste două treimi din populație ar vota un partid naționalist, care promovează valorile religioase și susține familia tradițională.

Întrebați în cadrul sondajului, 63,1% dintre respondenți au declarat că preferă valorile tradiționale în locul drepturilor și libertăților moderne, în timp ce doar 31,3% declară că preferă drepturile și libertățile moderne în locul valorilor tradiționale.

Între cei care afirmă că preferă valorile tradiționale, cei mai mulți provin din rândul locuitorilor din regiunea de Nord-Est și din rândul persoanelor cu vârsta de peste 45 de an. Preferă drepturile și libertățile moderne în locul valorilor tradiționale în special tinerii sub 30 de ani și persoanele cu educație superioară.

Integral pe LibertateaComentarii

Sebastian Pricop Ceea ce vreau eu sa punctez odata în plus este contributia incontestabila si determinanta a "educatiei superioare" contemporane la bulversarea / cretinizarea / schizofrenozarea victimelor ei.

14 octombrie 2021 20:26

Oltean Ceea ce nu înteleg eu d.p.d.v. stiintific este cum se face ca molima asta NU îi afecteaza pe ... micii comercianti (la care intra fel de fel de lume si care, în majoritatea cazurilor nici nu poarta si nici nu cer clientilor sa-si puna batista pe tzambal) ... Ciudat, nu?!

14 octombrie 2021 20:21

Jucătorul profesionist de baschet Brandon Goodwin admite că vaccinul anticovid de la Johnson&Johnson i-a pus capăt carierei sale. La doar 26 de ani, Brandon s-a ales cu cheaguri de sânge. Versiunea povestită chiar de el

14 octombrie 2021 18:26

Oltean-Prost: Consilierul pe chestiuni de Sănatate al președintelui Klaus Iohannis, dr. Loreta Păun, este izolată la domiciliu, potrivit unor surse Antena 3. O vaccinistă convinsă, Loreta Păun se bucura zilele trecute că începe vaccinarea cu a treia doză. Eficiența vaccinurilor proslăvite de dr. Loreta îți spune, iată, cuvântul, pe propria ei piele.

14 octombrie 2021 18:22

Oltean Mă întreb însă și ce dracul caut eu în Românica! Crecă m-aș simți ilt mai confortabil într-o cestămde babuini din Guineea Ecuatorială

14 octombrie 2021 16:24

Oltean Romanii sunt ca islamistii. Ce cauta in UE ?

14 octombrie 2021 14:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.