Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19.

„Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - ar fi dat orice pentru ca o secundă în viața lor să fie miniștri sau ceva (...)” - a spus Hava.

Referitor la crearea unui guvern, în perioada aceasta, Mircea Hava crede că actualul candidat la funcția de premier, Dacian Cioloș, nu va ajunge prim-ministru, dar nici liderul PNL, Florin Cîțu, nu va obține un nou mandat.

Integral pe HotnewsComentarii

x Iar România nu va avea liniște până când nu va scăpa de cel mai toxic personaj din istoria ei post-decembristă: securistul-turnător Băsescu Traian!

15 octombrie 2021 13:39

Nea Mircea Draga Parpanghel, eu o sa ma pis în gura ma-tii, dupa care o sa ma cac si in pizda ma-tii. Esti multumit?

15 octombrie 2021 2:41

Parpanghel Rafuitorul Nea Mircea esti grozav. Vii sa urinam in gura bubosului?

14 octombrie 2021 23:38

Parpanghel Rafuitorul Nea Mircea esti grozav. Vii sa urinam in gura bubosului?

14 octombrie 2021 23:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.